Endelig er den her!
Vår nye klimasmarte hybridbleie
Nå kan vi stolt presentere vår helt nye klimasmarte hybridbleie, utviklet sammen med babyer og foreldre.
Image
Med 35% lavere
CO2-avtrykk*
I motsetning til en vanlig bleie så har denne to deler – en vaskbar ytterdel i tekstil som gjenbrukes, og et absorberende engangsinnlegg. Dette betyr at du bruker og kaster bort mindre materiale. I tillegg reduseres antall forsendelser av materialer. Ja, totalt sett har Libero Touch Hybrid 35 % lavere klimapåvirkning sammenlignet med en vanlig Libero-bleie! Bra, ikke sant?
*Sammenlignet med en vanlig Libero-bleie
image
Gjenbrukbar ytterdel av tekstil
image
Absorberende innlegg
image
Hybridbleie
Bleien tar skånsomt vare på huden med myke, pustende materialer og en sikker lekkasjebeskyttelse. En klimasmart og hudvennlig nyhet som er bra for både babyen din og planeten vår.

Se vår instruksjonsvideo

hvor vi viser hvordan man enkelt forbereder og skifter hybridbleien.
Spill film

35 % lavere klimapåvirkning? Hvordan?

Under hele livssyklusen har Libero Touch Hybrid 35% lavere karbonavtrykk sammenlignet med en vanlig bleie fra Libero. Hovedforskjellen er at det brukes 22% mindre materiale i vår nye hybridbleie. Derfor vil det også være mindre avfall.
Selvfølgelig har vi også regnet med miljøpåvirkningen fra for eksempel vasking og tørking av ytterdelen i tekstil, transport av råvarer og det ferdige produktet.
Totalt sett vil karbonavtrykket dermed være hele 35% lavere sammenlignet med en vanlig bleie fra Libero. Med hvert bleieskift gjør du en forskjell for miljøet!

image
image

For babyer, foreldre og planeten vår

Vi vet at klima er noe som bekymrer foreldre over hele verden. Mange ønsker å ta gode, miljøvennlige og bærekraftige valg. Vi i Libero vil selvfølgelig gjøre alt vi kan. Derfor ser vi det som vårt ansvar å utvikle morgendagens bleier som gjør en forskjell for babyer, foreldre og planeten vår. Som nye Libero Touch Hybrid.

Fine mønstre fra naturen
Med inspirasjon fra naturen vi elsker å være i, har vi skapt tre forskjellige design på den gjenbrukbare ytterdelen av tekstil.
Image
Samle poeng, og få en søt vaskepose
Få dobbelt med poeng ut når du scanner koder fra de absorberende innleggene. Det betyr at du får hele 100 poeng per pakke. Poeng du kan bruke for å bestille fine ting fra Poengshopen vår - f.eks. en søt vaskepose eller noe helt annet.
Til Poengshopen
Image

Hva vil du vite om vår nye hybridbleie?

Her finner du de ofte stilte spørsmålene og svarene.
En hybridbleie består av to deler, en gjenbrukbar ytterdel av tekstil som kombineres med et absorberende engangsinnlegg. Med andre ord er det en mellomting mellom en vanlig bleie og en fullt vaskbar bleie. Når du skifter bleien, kan du enten bruke ytterdelen av tekstil med engang om igjen eller vaske den om nødvendig. Det absorberende innlegget kan kastes etter bruk, akkurat som en vanlig bleie.
Den store fordelen med Libero Touch Hybrid er at hybridbleien har 35 % lavere klimapåvirkning (og gir 22 % mindre avfall) enn en vanlig bleie fra Libero. Samtidig tar hybridbleien vare på babyens hud på en skånsom måte med myke, pustende materialer og en sikker lekkasjebeskyttelse.
Libero Touch Hybrid er en mellomting mellom en vanlig bleie og en tekstilbleie, og den har 35 % lavere klimapåvirkning enn en vanlig bleie fra Libero. Med vår hybridbleie reduseres avfallet med 22 %. Dette er takket være en mindre mengde materiale i innlegget og at ytterdelen av tekstil kan gjenbrukes. Selvfølgelig har vi også regnet med miljøpåvirkningen fra for eksempel vasking og tørking av ytterdelen, transport av råvarer og det ferdige produktet. Totalt sett vil karbonavtrykket dermed være hele 35 % lavere sammenlignet med en vanlig bleie fra Libero.
Libero Touch Hybrid reduserer avfallet med 22 % sammenlignet med en vanlig bleie fra Libero Touch.
Libero Touch Hybrid er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser:
- S: 3-8 kg
- M: 7-12 kg
- L: 11-18 kg
Libero Touch Hybrid er utformet slik at ytterdelen av tekstil og det absorberende innlegget av samme størrelse kan brukes sammen.
Libero Touch Hybrid ytterdel av tekstil er tilgjengelige i tre forskjellige mønster, inspirert av naturen. Et nøytralt mønster, et med skoggrønne nyanser og et mer lekent, fargerikt mønster.
Det er et individuelt valg, delvis avhengig av hva som passer ditt og barnets behov best – delvis avhengig av om du har tenkt å bruke vanlige engangsbleier også eller ikke. Vi anbefaler ca. 4 ytterdeler i tekstil i én og samme størrelse. Da har du forhåpentligvis alltid en ytterdel klar til neste bleieskift og har tid til å vaske de som er skitne.
Du kan enten vaske ytterdelen for hånd eller vaske dem i maskin. I maskin vaskes ytterdelen av tekstil på 60 °C, med et skånsomt vaskeprogram. For å beskytte andre tekstiler i maskinen, anbefaler vi at du bruker vaskeposer. Alternativt er det en liten lomme på sidene som kan brettes over borrelåsstroppene før vask. Pass også på at ytterdelen vaskes sammen med lignende farger.
Ja, du kan tørke ytterdelen i tørketrommelen ved lav temperatur, maks. 50°C. Spar energi ved å henge ytterdelen av tekstil til tørk. De er laget av hurtigtørkende materialer.
Ytterdelen av tekstil til Libero Touch Hybrid er laget av resirkulert polyester, elastan, bomull og polyamid. Ytterdelen av tekstil er sertifisert med OEKO-TEX®.
image
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...