hero kids hero kids
friends image

Å være rask, sterk eller smart er vel og bra. Men det finnes noe som er bedre, noe alle kan være, nemlig en god venn! Med Friendship Edition støtter vi våre venner i Redd Barna og deres viktige arbeid.

Du kan også bidra til Redd Barnas arbeid ved å gjøre om dine poeng til et bidrag gjennom vår poengshop . Gi en livreddende gave som bidrar til å redde barn som flykter fra krig og katastrofer.

Samle kampanjekoder og få vennskapstilbehør!

Våre fine Albert Åberg-tilbehør er laget av materialer som er nøye utvalgt med ekstra omtanke for barna og miljøet.

Suit image
Codes image
10 koder

Myk kattepysjamas

100 % øko-bomull

Suit image
Codes image
10 koder

Hug me happy håndkle

OEKO-TEX®merket materiale

Suit image
Codes image
10 koder

Albert Åbergs sommerpysjamas

100 % øko-bomull

Suit image
Codes image
12 koder

Søtt kattehåndkle

OEKO-TEX®-merket materiale

Suit image
Codes image
12 koder

Albert Åberg Ryggsekk

laget av resirkulert plast

Suit image
Codes image
8 koder

Hvem kan redde Albert Åberg?

spennende bok

image-1
1
Bli vår venn

Meld deg inn i Liberoklubben ved å registrere deg her. Det er selvsagt helt gratis!

image-2
2
Samle kampanjekoder

Samle kodene på innsiden av Friendship Edition-pakkene og Libero Touch-pakkene.

Img
image-3
3
Registrer kodene

Registrer kodene på kontoen din i Liberoklubben. Du kan også scanne QR-koden med mobilen din direkte i Liberoklubbens app.

image-4
4
Bestill favorittene dine

Når du har mange nok koder, kan du bestille det flotte Albert Åberg-tillbehøret. Siden dette er en limited edtion, er antallet begrenset, så ikke vent for lenge med å bestille.

Friends image

Albert Åberg er alles venn!

Hvem er vel bedre til å vise hvordan en venn skal være enn Albert Åberg? Albert og vennene Viktor, Milla og Hamdi har det alltid gøy sammen og er snille mot hverandre. Og så har vi Skybert, en venn som bare Albert kan se, men som er der når det trengs.

Bli kjent med vår Friendship Edition!

Spill film

Libero 💜 Redd Barna

Med Libero Friendship Edition støtter vi Redd Barna i deres viktige arbeid for barn over hele verden.

Redd Barna

Det å være rask, sterk eller smart kan være bra. Men det er noe mye bedre, som alle kan være, og det er å være en god venn. Derfor lanserer vi Friendship Edition. Sammen kan vi styrke og utvikle barns empati, og skape en snillere og mer vennskapelig verden.
Akkurat nå har vi et samarbeid med Redd Barna hvor vi fokuserer på at ingen barn skal falle utenfor. Redd Barna jobber aktivt med å forhindre utenforskap, og jobber for inkludering i Norge. I Friendship Edition ønsker vi å belyse viktigheten av en mer vennskapelig verden.

Friends image
Spill film

Ofte stilte spørsmål

Alle Libero Friendship Edition ( Libero Comfort str. 3-7 og Libero Up&Go 4-8), samt alle Libero Touch -bleier er inkludert i Friendship Edition 2022 sommerkampanjen.
Bleiene som inngår i kampanjen gir en kampanjekode per pakke.
Libero Friendship Edition pågår i perioden 02.mai.2022 til 31.august.2022, eller så langt lageret rekker.
Ja, bleiepakkene som inngår i Libero Friendship Edition har et annet design enn til vanlig, man vil tydelig se forskjell.
Kampanjebleiene finner du der du vanligvis kjøper dine Liberobleier.
På innsiden av alle Libero sine bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.
Denne kampanjen er unik og gjelder for en kort periode. Gavene tilhørende kampanjen står utenfor den vanlige poengshopen, og derfor gjelder kun de tilhørende bleiepakkene som inngår i Libero Friendship Edition og Libero Touch. Du kan alltid bruke dine andre koder til de ordinære gavene i poengshopen. Vil du ikke samle til kampanjeproduktene i det hele tatt, kan du selv gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng under «Min konto».
Når kampanjen er over 31/08/22 blir kampanjekodene dine automatisk gjort om til vanlige poeng. Du kan da bruke disse på vanlig måte, og handle fra vårt ordinære sortiment i poengshopen. Hvis du vil gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng tidligere kan du selv gjøre dett
I denne kampanjen finner du Libero Friendship Edition i Comfort str. 3-7 og Up&Go str. 4-8. Disse bleiene har både kampanjedesign på pakningen og på bleiene inni. I tillegg kan du også samle kampanjekoder fra alle størrelser av Libero Touch. Har du koder fra andre bleiepakker fra Libero kan du registrere de på vanlig måte i poengshopen, og disse blir da til vanlige poeng og ikke kampanjekoder.
Vi har ikke gjort noen forandringer på bleiene i Libero Friendship Edition, den eneste forskjellen er designet utenpå bleiene og pakningene.
Ja, både vanlige koder og kampanjekoder.
Du kan benytte deg av tilbudet til 31. august.2022, eller så langt beholdningen rekker. faq-item-12-link-text faq-item-answer-12-1
Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 31. august.2022, eller så langt beholdningen rekker.
Du kan bruke koder fra Libero Friendship Edition og Libero Touch. faq-item-14-link-text faq-item-answer-14-1
Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet gjelder Essity sin beslutning.
Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: registrering . Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.
faq-item-answer-17 faq-item-17-link-text faq-item-answer-17-1
Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.
Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.
Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Libero sin hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...