Langt til sykehuset.

Hei hei. Har termin i slutten av april og har naturlig nok begynt å tenke på selve fødselen. Kan ikke akkurat si at jeg gruer meg, for jeg begynner å bli litt lei :p Men det jeg lurer mest på er når man bør dra til sykehuset. Leser mange steder at mange drar når det er 4-5 min mellom rier. Det som jeg lurer på er; hva gjør man når det tar minst en time å kjøre til sykehuset? Tiden avhenger av når på døgnet og trafikken. Har liksom ikke lyst at småen skal komme i bilen. Setter pris på alt av tips folk kan gi :)

23.03.2013
Vaffelhjerte
Vaffelhjerte

Takk for svar alle sammen :) Veldig godt å høre :)

02.04.2013
Vaffelhjerte
Vaffelhjerte

Jeg venter min første 10. Mai og har ca 2 timer til sykehuset. Har snakka med jordmor om det, og ho sa det samme som de andre har sagt her. At du skal ringe føden. Og hvis småen har det litt travelt så sender føden en sykebil som møter dere på veien hvis babyen er påvei ut i bilen. :) når ho fortalte det kjente i alle fall jeg at jeg ble litt roligere.

29.03.2013
Ingeborgsofie
Ingeborgsofie

Ring inn og snakk med de på føden når du begynner å merke riene du og fortell hvor mange minutter det er mellom hver rie og si at dere har 1 time å kjøre til sykehuset,du får nok beskjed om å komme inn men blir nok ikke sendt hjem igjen... Hilsen ei som venter ei lita tulle 1 August... bare å legge meg til som venn her hvis du vil,kjempe koselig det...

27.03.2013
nutta79
nutta79

Når du ringer sykehuset å prater med dem så kan du jo og si hvor lang tid dere bruker på å kjøre til sykehuset. For det kan være at de tar det med i beregningen på om du skal komme inn. Det kan jeg ikke si for sikkert da for jeg hadde vært innlagt allerede i 3uker da jeg fikk min første. Venter nr to nu.

25.03.2013
Torunn8320
Torunn8320

Det var da enda godt :) Har vært litt bekymret for å bli sendt hjem igjen ser du:)

Takk takk :) Og god påske :)

23.03.2013
Vaffelhjerte
Vaffelhjerte

Vi hadde 1,5 times kjøring til sykehuset. Vi var ute i god tid :-) Ringte sykehuset og fortalte om riene, da ba de oss komme inn. De var klar over reiseveien. Jeg hadde 2 cm åpning da vi kom frem. Vi bodde såpass langt unna at det var uaktuelt å sende oss hjem. Lykke til :-)

23.03.2013
karbirke
karbirke
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...