Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Er det galt av meg å glede meg til å få tilbake kroppen min allerede?

Jeg er nu gravid i uke 25,og jeg har allerede begynt å glede meg til å få tilbake kroppen min. Er det galt av meg? Jeg føler det litt sånn. Bør vel fortelle litt om hvorfor jeg gleder meg til å få kroppen min tilbake allerede. Har nu allerede gått på krykker i tre uker pga bekkenløsning (hadde det med min første og,men ikke så ille som nu). Har store smerter i store deler av kroppen. Dette igjen fører til at jeg sover veldig dårlig om natta. Jeg føler jeg bare får hvilt øyene og ikke noe mer. Jeg får ikkje gjort noe i huse så alt ligger på faren og enda er det en god stund igjen til fødselen så her går jeg med dårlig samvittighet ovenfor han i tillegg. Jeg var ikke ved verdens beste helse (fysisk) før jeg ble gravid heller. Var plaget med ryggen etter min første. Midt oppi alle disse smertene i kroppen så skal det være sagt at jeg koser meg som gravid med alle bevegelsene osv. Jeg føler meg verken stor eller tung enda. Så det er jo mye positivt midt oppi alle smertene og. Dere skjønner sikkert nu hvorfor jeg lurer på om det er galt av meg å glede meg til å få tilbake kroppen min allerede. Hva mener dere?

16.03.2013
Torunn8320
Torunn8320

Nei d er sant. Men du vil trenge mye hjelp av han til husarbeid når babyen er født, og når han kommer godt inni d nå, blir jo den delen svært mye enklere etter fødsel :-) :-) Husk at du også gjør en veldig stor jobb om dagen med at kroppen din forandrer seg ved å bære frem et barn

19.03.2013
baby2013
baby2013

Tusen takk for gode svar. :-). malinbor skreiv noe som faktisk er sant at nu får jo far trent seg,men forde så blir det jo ikke det samme som etter fødsel. For nu ligger jo alt på han,men det vil d jo ikke gjøre etter fødsel. Gleder meg og veldig til å få se vesle gutten.

19.03.2013
Torunn8320
Torunn8320

Det er absolutt ik galt å gleder seg til å få tilbake kroppen din :) Akkurat nå er d jo ik du som styrer den. Jeg er 22 uker på vei, har mye plager. Med rygg, pust, lite energi og føler at kroppen er blitt så stooor! De 19 første ukene besto av hyperemesis gravidarum og 3x innleggelse på sykehus. Jeg stooor gleeeeder meg til å bli ferdig og å få tilbake kroppen min! :)

Prøv å ik ha dårlig samvittighet, faren får øvd seg nå, og d er bare bra! :) Lykke til og god bedring! :)

19.03.2013
baby2013
baby2013

Ikke i det hele tatt. Jeg gleder meg Jeg og å bli "normal" igjen og ikke har så mange plager :)

18.03.2013
nheng
nheng

Det er jo absolutt ikke noe galt i det :) Gleder meg, selv jeg :P

16.03.2013
Siljees
Siljees
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...