HJELP! Tips til vogn?

Jeg er virkelig på dypt vann :p Trenger litt hjelp. Hvilke vogn ville du anbefalt? Har sett på emmaljunga sine og er blitt helt forelsker i dem, men er det noen andre vogner som du/dere ville anbefalt?  Eventuelt hvor er det best å kjøpe vogn. Er jo ganske dyrt :p hehe. Trenger en vogn som er god å trille i all slags vær, en lett vogn, heller ikke så alt for stor. Jeg er mye ute, og trenger også derfor en vogn som tåler litt :-) Hadde satt veldig pris på litt hjelp :-)

09.03.2013
Siljees
Siljees

(null)

15.03.2013
Trollmor89
Trollmor89

Jeg skal kjøpe Bugaboo Buffalo :)

14.03.2013
ggirl
ggirl

Supert! Tusen takk :-) 
Blir nok i norge jeg kjøper :-) Godt med noen som har peiling, hehe :p Er så mye forskjellig, også er det jo ikke alle som er like bra heller. så greit og forhøre seg litt :)

10.03.2013
Siljees
Siljees

Tusen takk for svar, dere :-) Nå vet jeg litt mer hvertfal :p

10.03.2013
Siljees
Siljees

Jeg har en vogn som heter mutsy som jeg er veldig fornøyd med :) jeg går mye i skogen og på veier som er dårlig måkt og er derfor avhengig av en robust og stødig vogn som denne. Arvet den av min søster som brukte den for ca 7 år siden så vil si at den holder godt også :) den kan man både låse hjulene og ha de løse, men jeg foretrekker å ha de faste, mens mannen min gjerne setter den i fri stilling på kjøpesentere for lettere å svinge den. Perfekt å ha med på buss for den tar liten plass. Jeg er i hvertfall superfornøyd :)

10.03.2013
Line 87
Line 87

Ja, jeg har hørt mye bra om emmaljunga. Har funnet en på finn nå, som jeg regner meg jeg skal se på, om det lar seg gjøre.
For meg er det også veldig viktig at jeg kan bruke den på sommeren og vinteren, at ikke det blir en sånn håpløs vogn som ikke fungerer når det er snø :p Hørt at de er ganske lette også. så jeg satser nok på en emmaljunga :) 
Så er det bare det å finne en, hehe :p

10.03.2013
Siljees
Siljees

Jeg har prøvd de fleste vogner. Har jobbet i bhg og har 3 barn. Så det har blitt litt "vogntesting"; opp igjennom årene. Jeg synes Emmaljunga er best og har kjøpt en brukt på nettet til mitt 4 barn nå. Jeg er storfornøyd med Emmaljunga. Jeg liker ikkje små hjul eller hjul som kan "stilles" i fast eller "løs" posisjon. Jeg må ha ei vogn med gode faste hjul som jeg kan bruke på sommeren og vinteren og det har jeg nå. Lykke til :)

10.03.2013
Tingeling1
Tingeling1

Har du noen nettsider å anbefale, om man skal kjøpe fra tyskland? :-) 
Takk for hjelpen :-)
Blir litt små stressa nå, syns pluttselig at det har gått så fort, er liksom ikke så "lenge" til termin, selv om det er noen mnd til så har jeg virkelig begynt å stresse :p
Sett litt på babyshop, men vet du om det går ann å bestille på nett der? har ikke den her jeg bor

09.03.2013
Siljees
Siljees

Er veldig mye å spare ved å kjøpe på nettet fra tyskland ettersom det ikke er toll på barnevogner :)

09.03.2013
tonjis
tonjis

Jeg anbefaler virkelig TFK vognene. Den er super å trille, uansett terreng. Kan jo låse hjulet forann, eller ha det løst. Jeg bor i byen så har det løst, så kan virkelig svinge vognen med lillefingeren. I tillegg er den den enkleste vognen og klappe sammen, slå opp, og få plass til i bil. Pen er den å se på også! Vi kjøpte på BABYSHOP, ble medlem der og fikk 10 %. Er jo bedre en ingenting;) Like dyrt alle steder om du ikke kjøper brukt eller eventuelt drar til Sverige å ser.

09.03.2013
andreagdg
andreagdg
Gravid i uke 11
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...