Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

HJELP.......Keisersn​itt eller naturlig???? Trenger virkelig tips her :)

Jeg har født 2 naturlige fødsler. Begge barna veide ca. 4,5 kg og var 39 cm rundt hodet. Det var tøffe fødsler, mistet mye blod (måtte få overføring) og med den siste så var han blå/lilla når han kom ut og pustet ikke. Nå skal jeg på vekstkontroll snart og der skal det måles og drøftes. Mitt ønske hadde vært å født naturlig og at alt går bra. Siden jeg vet at det er det beste. Men helt siden jeg oppdaget at jeg var gravid igjen, har jeg hatt angst for fødselen pga tidligere fødsler og komplikasjonene som har vært under dem fordi barna var så srore.. Jeg tenkte at keisersnitt er den beste løsningen. Men så leser jeg og jordmoren min sa: at det ikke er å annbefale, det kan fort oppstå komplikasjoner, en kan ikke bære barnet sitt i ca.6 uker etter fødselen. Ikke ta seg av hjemmet og må ta det med ro i opptil 10 uker osv. Hvordan skal jeg få det til? Jeg trenger virkelig råd fra noen som har født naturlig og tatt keisersnitt. Hvordan var det, kan du ikke gjøre noe selv osv.? Jeg er nå så redd begge deler, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. HJELP......

06.03.2013
Tingeling1
Tingeling1

Takk for svar :)

07.03.2013
Tingeling1
Tingeling1

Jeg har også kun født naturlig, men etter hva jeg har blitt fortalt/hørt så kan du løfte barnet ditt etter keisersnitt. Men ikke tyngre enn det. Så litt rart at jordmor sier det. Er jo MANGE som tar keisersnitt og fedre er jo kun hjemme i opptil 2 uker etter fødsel, så hva skal man liksom gjøre med barnet etter det?

Jeg er imot keisersnitt hvis man tar det for å "slippe" å føde, men det høres ut som at du har en gyldig grunn. Hadde jeg vært deg hadde jeg nok heller tatt keisersnitt enn å risikere livet til meg og barnet mitt. Såklart er naturlig alltid best, men det er jo måte på da. Du kan jo evt gjøre en avtale om å prøve naturlig, men at du får en ultralyd når fødselen er i gang, så ser man hvor stor babyen er? Hadde ei venninne som gjorde det sånn. Så har du mulig til å ombestemme deg:)

06.03.2013
Bebis88
Bebis88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...