Nylig fylt 17 og venter baby i august/september - men engstelig

Jeg har akkurat fylt 17 og venter baby i månedsskifte august/september. Jeg er 13+6 og har akkurat kommet over kvalmen og merker ikke så mye mer enn at magen vokser :)  Men jeg har alltid vært engstelig av meg og er derfor så veldig redd for at noe skal gå galt. Jordmor fortalte meg at det er høyst skjelden og at i de fleste tilfeller går det bra, samboeren min er også veldig sikker på at ting skal gå bra, noe som er en trygghet. Men likevel får jeg ikke vekk angsten :/ er det vanlig at man ikke kjenner så mye annet enn at magen vokser i 2.trimester? Jeg har hatt noen smerter i siden og nederst i magen, men det er vel bare et tegn på at livmoren vokser?  noen andre som venter barn i høst? :)

27.02.2013
Marisandnes
Marisandnes

17** skulle det stå :p hehehe

25.03.2013
maby
maby

Jeg kjente liv i uke 1, form av litt kiling og bobler :) hadde også en del smerter i magen, som murring/menssmerter, tegn på at magen vokser :) bare gled deg til UL :D

25.03.2013
maby
maby

Hei:) Jeg er 17 år og har termin i starten av september eller slutten av august jeg å. Og har vært veeeldig nervøs også men det er helt normalt. Jeg har også mista de fleste symptomene og det eneste som skjer er at magen vokser i rekord fart og er sliten og trøtt hele tiden, har også stikkninger nederst til høyre men det er helt normalt. Har hatt 2 tidlige ultralyder og den siste var for bare noen dager siden. Alt var bra med bebisen:) Så ikke vær redd og nyt heller at du ikke har så mange plager:)

19.03.2013
amine2402
amine2402

Hei, ser ingen svarer:) joda, det er nok helt normalt det du skriver. Jeg var engstelig for om det var liv helt fram til hun kom ut på sykehuset;)

mest sannsynlig vil du nok kjenne liv i løpet av 2.trimester! Du kan prate med jordmor eller lege men du kan dessverre ikke kjenne at babyen har det bra hele tiden:( ikke sparker de konstant når du begynner å kjenne det heller. Men det er heldigvis sjelden at det går galt (og så er det oftest lite å gjøre i tilfelle, det var trøsten fra legen min). Vondt i magen kan være fordi livmoren vokser det ja. Vanlig det og:)

Masse lykke til til dere alle tre!;)

04.03.2013
Lisajenta
Lisajenta

?*

28.02.2013
Marisandnes
Marisandnes

Ingen som kjenner seg igjen..

28.02.2013
Marisandnes
Marisandnes

Jeg fyller snart 18 år og har termin 3. september :)

27.02.2013
J4nn1k3
J4nn1k3
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...