Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Gravid igjen!?

Hei. Jeg skulle hatt mensen for 4-5 dager siden men ingen tegn til den. Jeg har hatt noen murringer på siden av magen og i korsryggen for noen dager siden.. Jeg har også fått de fleste graviditetsymptomer som at jeg spiser mer og ofte,kvalm, ømme brystvorter, mer luktesans, og blir ofte mer varm. Men testa meg idag tidlig og den slo ut negativ. hmm rart. Når burde jeg teste meg igjen da? Ca 3 uker siden jeg hadde samleie sist.  Håper på raskt svar :-))

25.02.2013
rennis95
rennis95

Du kan være gravid selv om du tester negativt! Ta en test igjen om noen dager du:)

06.03.2013
CathrineJ1
CathrineJ1

er klar over det, men er igjenn mange som for negativ på flere tester men alikevel gravid men jer er definitiv ikke det =)

06.03.2013
tarapia
tarapia

Hvis det ikke synes på graviditetstester så tviler jeg på at du er gravid. Hvertfall om du har tatt fler enn en test. Det kan være at du har noe som kalles innbilt svangerskap da får du jo de fleste symptomer men alikevel er du ikke gravid.

06.03.2013
Sus3n
Sus3n

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

27.02.2013
tarapia
tarapia

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

27.02.2013
tarapia
tarapia

slimhinnan bli jo litt hoven å øm i starten av svangerskape og under muligens så det kan nå vær n grunn t litt blødning da.

miste du det så tro mæ du får vondt i magen å blør mye, men så kan det også ske at kroppen ikke prøve å bli kvitt d å da, men alt e sikkert bare bra om du e gravid da =)
har jo fått negativ på 7 testa å en blodprøve æ no men går fremdeles med symptomer, varierende fra hver dag, legen min syns nå d e rart men får nå bare sjå d ann for d kan jo vær mulig bare lite sansynlig for min del
kos det gikk me testen da?

27.02.2013
tarapia
tarapia

Okei, takk for svar :-) Litt flaut det her, men er så bekymra så må ha noen å snakke med.. hehe! 

Istad når jeg var på do så måtte jeg nr to.. haha, men i allefall så begynte jeg å blø litt også kom det slim. Men har ikke noe vondt i magen.. bare bittelitt i korsryggen. Er det normalt? Kan jeg fortsatt være gravid? redd for å miste det om jeg eventuelt er det igjen :/ Har jo alle symptomene. Skal ta en test imorra tidlig igjen..  så håper på raskt svar.

26.02.2013
rennis95
rennis95

Det e nå mulig at du e gravid da =) Det sises at en bør test hver 3 dag siden hcg kan variere ganske mye så for å få med seg stigningene til at det slår ut positivt på testen, ellers er det nå greit teste etter en uke =)

har gått med graviditestymtomer i 8 uker snart nå tast 6-7 tester å alle slår ut negativ men kvalmen, å være sulten hele tiden, stikking i siden, bekkenløsning, vil ikke gi seg, tok en blodprøve som også var negativ men legen min sa at det kan jo være alikevel men lite sansynlig, så slår det ikke positivt så dra til legen for en blodprøve =)

25.02.2013
tarapia
tarapia
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...