Hva gjorde dere når fødselen starta?

Jeg går rundt å tenker endel på hva jeg må gjøre når fødselen starter om dagen. Er førstegangsfødende, så mange spørsmål som surrer rundt i hode. Har søkt litt rundt på nettet om det, men har ikke funnet noe slikt. Hadde vært fint hvis noen som allerede har født kunne ha fortalt litt om hva de gjorde. :) Og er det vanlig å pakke ned litt klær og andre ting pappaen trenger i sykehus baggen? Har såvidt begynt å pakke og det falt meg helt naturlig inn å ta med til samboeren min å :)

18.02.2013
Ingeborgsofie
Ingeborgsofie

.

26.03.2013
Susanne18
Susanne18

Stoooore gode myke bukser!! Og hvis du ikke vil bruke sykehuset sine tena nettingtruser (brilliante å bruke som bh i tillegg, bare klipp hull i skrittet til hode og armene gjennom beina, usexy som fy, men helt supert på brystspreng) ta med truser med myk strikk. Og drikkeflaske med tut er veldig greit, sjokolade, frukt, få i deg energi. Og spis før epiduralen hvis du skulle få det, du får ikke spise etter at epiduralen er satt. Men sykehuset pleier å ha alt du skulle trenge, så det er aldri krise om ting skjer før eller fortere enn planlagt :-)

05.03.2013
Helhetlig
Helhetlig

Jeg hadde pakket baggen klar omtrent en måned før, der var det drikke, litt sjokolade til energi, klær til oss begge og den nye babyen, kamera, ladere og annet diverse. Jeg er veldig glad jeg pakket på forhånd for mellom første og andre rie var det bare fire minutter. Så man kan vel trygt si at jeg gikk rett på sak.... I mitt tilfelle så måtte gubben dra hjem å lufte hunder innimellom etter fødsel også, så det var egentlig ikke så nødvendig med klær til han......

23.02.2013
bartender1987
bartender1987

Førstegangsfødende jeg også, riene ble kastet på meg 2 timer etter at vannet gikk. 1 minutt mellom hver. Det tok 5 timer før snuppa var ute :) Hadde pakket sykehusbagen med klær og ass. til meg, samboer og snuppa :)

23.02.2013
tonjis
tonjis

Tusen takk for svar! :D

23.02.2013
Ingeborgsofie
Ingeborgsofie

Pakk med til mannen også ja! Til meg selv hadde jeg mest bruk for store gode bukser, brukte mest sykehusskjortene oventil pga ammingen. Det sies jo at som førstegangsfødene tar åpningsfasen særs lang tid. Jeg hadde pakket baggen og alt var klart når riene mine begynte. De begynte 12 på formiddagen og bestemte oss for å dra inn når kl var 21. Så hadde god tid i mellomtiden. Bakte kake blant annet :P Lurt å ha bagge klar, men enda lurere å være så utvilt som mulig for du trenger så mye energi som overhode mulig! :) Lykke til! :)

19.02.2013
andreagdg
andreagdg
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...