Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

termin i oktober :-)

Hei. Æ e 8 uke på vei. E kvalm heile dagen. Detta svangerskapet e 4 forsøk med ivf. Vært to gånga på ult å sett livet :-) ska kvær uke før å følge med å for at æ ska vær roli. I april e d et år siden æ fødte to jente å mista begge. :-( æ må ta d veldi me ro nu, bi nu litt kjedeli å sett heime å vær dårli. Hadde vært koseli å hatt nånå prata me ,som e samme bås som mæ. :-) korsn e dåkkers svangerskap ?

18.02.2013
engel77
engel77

Hei :) Eg er gravid med to etter 3 prøverør :). Har hatt en utenfor livmor, en dødfødt og så har eg en herlig sønn. Er veldig spent på hvordan det blir med to :). Er selvsagt veldig nervøs for å miste, men prøver å ikke tenke så mye på det :). Ellers er eg kvalm en del, men har til nå inngått å spy da :) Gått mulig eg er litt merkelig for er egentlig glade eg er kvalm, er et godt tegn det egentlig. Har termin 5 oktober :)

20.02.2013
Evypevi
Evypevi

Jeg er ca 6 uker på vei :) har hatt to spontan aborter tidligere, så er veldig spent denne gangen ! Er mye kvalm og sinnsykt trøtt ! Trøtt hele tiden ! Men klager ikke :) er forlovet med barnefar :)

19.02.2013
LilleJeanette
LilleJeanette

Jeg er skam dårlig. Jeg er 7 uker på vei. Er alene mamma

19.02.2013
Prinsesså
Prinsesså
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...