Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Tøft svangerskap?

Jeg er nå i uke 32+3 og har hatt et ganske crazy svangerskap til nå. Jeg har hatt to store blødninger(u.16 og u.19) som varte i flere timer, men viste seg å bare være et blodkar som hadde sprekt! Fikk beskjed om at jeg hadde veldig følsomme slimhinner og at jeg skulle holde meg i ro - vært sykemeldt siden. Bekkenløsningmed gangvansker kom i uke 23 ca og Har hatt store problemer med kvalme under hele svangerskapet :P jeg har det de kaller ekstrem svangerskapskvalme - noe som gjør at jeg ikke får I meg tilstrekkelig med energi. Dette fikser vi med intravenøst og vitaminsprøyter annenhver uke ca. Pga dette har jeg ikke lagt på meg så mye at det gjør noe,er tynn som en strek og det eneste som ser ut å ha det bra er iallfall babyen!

15.02.2013
Blipp
Blipp

sv.skap nr 3 var i fantastisk form til uke 18, fikk rier, forkortet livmorhals og beskjed om å ligge paddeflatt på sofaen. får ikke lov å gjøre noen ting. uke 35 nå. så har lagt på meg som Fytti rakkern. så nei, du er ikke den eneste med tøft sv.skap. men nå er vi snart ferdige. lykke til:)

25.02.2013
helenestangvik
helenestangvik

jeg vil sier at du er ikke allene,men jeg vet at det er ikke lett,men prøv å ta det med ro:)lykke til:)

25.02.2013
norsk32
norsk32

Så bra det ikke er bare meg som synes dette er noe herk! Hehe, tusen takk! Får håpe fødselen min går like bra som din! :D

15.02.2013
Blipp
Blipp
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...