amme og sove

Hei !! Jeg har problemet om amme og legger min liten gutt.Håper noen kan gi god tips til å hjelpe :)   Min gutt er 15 dager gammel ,Han spiste ofte nesten hver timer og det brukte jeg så lang tid å amme ca. 1 -1 1/2 timer  og vanskelig å sove om dagen etter han fikk mat men han sovnet veldig lett med puppen .Så prøvde jeg  å legge han etter amme beggynte han å grine og ville ikke sove i voggen. Jeg bruker morsmelk og erstatning begge deler fordi jeg følte meg at han aldri blitt met med mormelk men når jeg ga erstatning etter amme blitt han met og sovnet med en gang.Kan jeg gi begge morsmelk og erstatning til han ? Hvor lenge ? Kan han få vondt i magen ? Jeg har vært å snakke med helsesøster hun mener at jeg må forsatt å amme ikke gi erstatning til gutten min,men jeg vil gjerne at han blir met og sove godt nok om dagen og i natt.

13.02.2013
supapohma
supapohma

Klart du kan gi erstatning! Det viktigste er jo at babyen skal bli mett, du kan også pumpe deg for å få opp produksjonen, så de gangene han får flaske kan du pumpe :-)

11.03.2013
Bluebellle
Bluebellle

Hei, jenta mi er straks 7 mnd, tok smokke på sykehuset, og angrer på at jeg hørte på damene på barsellhotellet, de sa fysj baby skal ikke ha, og nå sitter jeg også med skjegget i postkassa og har ei som ikke drikker MME eller bruker smukke, lille thupp hadde kolikk til å starte med, gjorde ting ikke noe enklere av den del, nå trår jeg til med gråtekur, hun har spist, rapa og ny bleie. Ikke noe jeg har lyst til men føler det er siste utvei. Har heldigvis gått ned på gråtetid. For siden kolikk så var hun vant til å bli båret i søvn, noe som tærer når jenta er snart 10 kg.. Og det er smart å få fiksa på dette snarest hvis ikke synes jeg synd på de som skal passe henne når jeg skal tilbake på jobb...

26.02.2013
marism90
marism90

jeg har samme problem med min gutt - som er 5mdr gammel nå. Siden helsesøstrene strengt ga beskjed om at jeg ikke måtte gi ham tutt - så gjorde jeg det ikke og nå sitter jeg med en liten kar med et stort sugebehov som IKKE vil ta tutt i det hele tatt. Det blir svært slitsomt i lengden så tipset om å gi han tutt bør du prøve så absolutt ellers kan du bli like "uheldig" som meg som må bysse eller puppe han til søvne. Jeg måtte til slutt ty til samsoving slik at vi alle får nok søvn om natta - har ikke hjerte til å la ham gråte hele natten og tror absolutt ikke på noe gråtekur.

Så for å "stjele" innlegget ditt litt så håper jeg noen har noen tips til meg òg - om noen lure måter til å få en kar som bare skal leke med tutten til å faktisk ta tutten? Har prøvd med malt på (da suger han det bare av og spytter ut tutten igjen) og har prøvd å lure inn tutten når han sovner ved brystet - men da våkner han igjen -.- av og til får jeg lagt han ned men han våkner igjen etter en time eller to. Litt desperat nå siden karen har fått seg ei tann som gjør sinnsykt vondt når han biter :p

16.02.2013
Needlepin
Needlepin

Tusen takk for svare og en god tips :)

16.02.2013
supapohma
supapohma
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...