Hjelp, hva skal vi gjöre?

Har en fantastisk sönn på 9mnd, på dagen sover han ganske bra, men kveldene og nettene er helt forferdelige. Han sovner rundt 19 (på puppen selvfölgelig), sover en times tid (er vi kjempe heldige så 2) så våkner han hver halvtime-time etter dette til jeg legger meg. For han sover jo selvfölgelig i senga våres og da sover han resten av natten til kl 6.  Han var kjempe flink til å sove i egen seng för, men så flyttet til vi og etter det er det helt umulig. I det siste vil han heller ikke sovne nooooen andre steder enn puppen. Og pappaen er IHVERTFALL ikke bra nok, bare skriking. Huff.. Dette er jo ganske slitsomt og jeg er utrolig lei av å ha han i senga våres. Og av å ikke kunne gjöre noen ting på kvelden da jeg bare går inn og ut av sengen hele kvelden. Så da har vi tenkt til å få en slutt på dette nå. Men vi vet ikke helt hvordan. En gråtekur er helt uaktuelt, altså ferber metoden. Men jeg trenger tips. Far i huset mener at jeg burde slutte å amme helt og at vi legger han i senga hans og ikke ta han opp (hvis vi greier, noe jeg tviler på, for vi har en sta unge som griner höyt og sårt og vi er altfor svake:( ) Förstegangsforeldere? Ja. Men burde jeg kanskje slutte å amme först, så bysse han i sövn og når han sovner legge han i senga hans, og så begynne med at han får sovne selv i sengen.. Altså, ta det i 3 sted eller burde vi bare ta det i ett steg, som pappaen hans vil? Eller er det noen som har noen supre tips?   Setter utroooolig pris på tips og råd. Föler meg som en forferdelig mamma som har det sånn. :/ Og dere som vil dömme meg, ikke svar:) Föler meg som sagt dritt nok fra för av.

09.02.2013
Bebis88
Bebis88

Tusen takk for svar:) Har nå begynt å amme han i søvn, så legge han i sengen hans. Tar han opp når han våkner, ammer han til han sover. Men midt på natta så er jeg så i koma at jeg bare tar han i senga, så det må jeg få en slutt på etterhvert. Så det går i babysteg, men da går det ihvertfall framover. Nå blir han jo litt vant med sengen ihvertfall.

12.02.2013
Bebis88
Bebis88

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

12.02.2013
Bebis88
Bebis88

Hva med å prøve white noise? Finnes som app :) Det skal visst fungere godt! Prøver det for første gang i natt:)

10.02.2013
tonjis
tonjis

Prøv og amm han i søvn på eget soverom, du må mange gonger opp å amme i løpet av natta. Det vil bli skriking, men bedre etter kvert. Når han sover i egen seng kan bu begyne å få han til å sove på egen hånd. Då ammer du i stua og går inn på rommet hans før han sovner og bare stryker og bysser han på. Eg har gjort det slik og det blei bedre etter kvert. Har nå holt på med dette i 4-5 mnd skal nå kutte natt amming, regner med eit par harde netter men håper det går bra. Lykke til, det er hardt å få dei til og sovne på egen hånd, når dei først har vendt seg til å sove med pupp.

10.02.2013
Februar72012
Februar72012

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

10.02.2013
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...