Keisersnitt♥

Skal ha keisersnitt om litt under tre uker,og jeg gleder meg og gruer meg samtidig.Mitt første barn fødte jeg,men hadde en haug med komplikasjoner,derfor bestemte jeg meg for ks denne gangen.Noen som vil dele opplevelsen sin av ks? Flere som skal ha ks i slutten av februar 2013?

07.02.2013
eva88
eva88

jeg gruet meg også! tok keisersnitt 1302. onsdag. det var faktisk så ille angst for det hele, jeg gråt gjennom det:-P det jeg grua meg til var spinalbedøvelsen. -som jeg faktisk ikke kjente at jeg fikk engang. bortsett fra en varm følelse som kom nedover bena, på under 2 min etter det var jeg helt bedøvd. følelsen av å kjenne ALT uten å kjenne smerte var MEGET spesiell. spesielt den følelsen når han kom ut! :-P også grue jeg meg veldig til å ligge der å bli sydd sammen alene uten barnet og far, men det hele var over på 10min etterpå. jeg fikk se lille gutten min og det haglet inn med komplimenter og gratulasjoner også var jeg plutselig ferdig! det som har vært værst er smertene etterpå. men si du har vondt og de hjelper deg. jeg kan ikke beskrive for noen hvor sinnsykt redd og hvor mye jeg gruet meg til ks. men til dere andre som gruer dere; jeg skulle gladelig ha gjort det igjen med en så utrolig vakker premie!

15.02.2013
trymtroll
trymtroll

grunnen til :♥: Hadde en grusom opplevelse med første fødsel,å ville ikke gjort det igjen om jeg hadde fått betalt engang.En støkk dom kommer til å sitte der hele livet. Derfor :♥. Jeg både gleder å gruer meg til ks,men vet at det kommer til å bli en fryd i forhold til det jeg har gått igjennom fra før.

10.02.2013
eva88
eva88

lykke til,til dere begge :) Tiden flyr,å snart ligger vi der :-p Håper det er noen som vil dele opplevelsen sin med oss :)

08.02.2013
eva88
eva88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...