noen andre som venter i august/september?:) og noen som bor i Oslo?:)

Vet at det sikkert er veldig tidlig og skrive noe her:) men etter 7-8mndr uten p-pillen er jeg 9uker på vei og bare sååå glad:) Og kroppen min bare skriker etter å dele det med hele verden, men jeg har bare fortalt det til de nærmeste foreløbig. Har etter mensterm termin ca 10-12.09.2013. Jeg er 22år og bor på Majorstuen sammen med min samboer. Jeg lurer på om det er flere som kun får stoppet kvalmen, med å spise HELE tiden? Tror jeg har lagt på meg 2kilo allerede, ingen av Bh-ene mine passer lengre, magen står bare rett ut og jeg føler meg absolutt ikke fresh til noen tider på døgnet. Noen som har noen super brae tips?

05.02.2013
kinefj1
kinefj1

Mente cafe sør, hvis noen er i nærheten:)

28.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Vi møtes kl 1630 i morgen, tirs 28. Mai, på cafe Sarah. Bli gjerne med:)

27.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Nå er det siste innspurt før eksamen for min del, så jeg må ha det til gode.:-)

26.05.2013
Idachill
Idachill

ja supert det:)

26.05.2013
kinefj1
kinefj1

Høres bra ut! Sender deg en mld, også kan vi skrive her hvor det blir, hvis flere vil være med:)

26.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

16.30 høres bra ut, vi kan jo se litt ann på været? men i Oslo et sted?:) kan ikke du sende meg en melding? 92627734:) Hei på deg Ida, så koselig:)) vil du også bli med på tirsdag?:)

25.05.2013
kinefj1
kinefj1

Venter ei jente 30.september:-) er 21 år, går på skole i Oslo men bor ca 1 time unna!

23.05.2013
Idachill
Idachill

Tirsdag høres bra ut! Si kl 1630. Forslag til sted? Flere som vil henge seg på? :)

23.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Hei igjen Becca689:) ja blomstereng:) hva med tirsdag når du har mulighet?:)

22.05.2013
kinefj1
kinefj1

Jeg kan tirsdag etter 4, og onsdag etter 7, neste uke. Evt søndag førstkommende.

22.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Ja det kan vi jo:)hva med neste uke?:) jeg er ledig hele dagene utenom mandag:)

21.05.2013
kinefj1
kinefj1

Hei igjen. Ja, jeg vil gjerne treffes snart. Sette en dato? :)

20.05.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Jeg må jo kaste meg på denne tråden også :) 23 år, bor i oslo har termin 20 september og venter en liten gutt :) synes igrunn tiden går sakte enda så fort dagene går! Vil bare få møte lillegutt

19.05.2013
Becca689
Becca689

Hei igjen dere:) er det noen som vil møtes snart?:)

19.05.2013
kinefj1
kinefj1

Så gøy at så mange vil møtes:)) Ja det hadde vært koselig annesm:) Drømmer at det er en jente, så har litt ekstra lyst til det:) Men min samboer håper på gutt, og de er nesten bare gutter i familien hans:) Ja Blomstereng, det fungerer jo sikkert forskjellig fra person til person. men jeg personlig har veldig dårlig erfaring:) Jeg føler at jeg har begynt å få kul på magen nå og føler ikke meg "slapp" lengre, magen er liksom har. vanskelig å forklare:) Jeg går til min faste gynekolog og betaler bare 108kr og får m et bilde Seljac. Tusen takk for tipset! skal prøve det og:)

21.02.2013
kinefj1
kinefj1

Hei :-) Hvor er det dere tar UL? Jeg har bare hatt en legetime, og det var kun etter mine 4positive graviditetstester! Hehe.. Har fått time igjen i uke 10! Er også veldig med på trilleturer etterhvert! Et supert tips mot hard mage er loppefrø- fåes kjøpt i helsekostbutikker og er det beste jeg har vært borti! Absolutt å anbefalle- jeg tar bare 1-2 ts i yoghurt 1/2 ganger i uka så fungerer alt normalt!

20.02.2013
Sejlac
Sejlac

Gratulerer selv. Så bra, vi får ta å finne en dag å møtes på :) haha, jeg føler jeg har fått mage, men det er nok bare fordi den er oppblåst. Selv om morningene ser jeg ingenting så det kommer vel nok om ikke så lenge. Men en Ultralyd er jo greit å ta så man slipper å vente såå lenge til neste. Hvordan fungerer det med jordmor? Er det noe man automatisk blir innkalt til eller?

20.02.2013
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 8 måneder

Hm. Prøvde å svare vi mobilen i går... men fungerte ikke. Så da blir det via mac...

Takk! Og selv gratulerer til dere alle. Veldig spennende. Venter selv på innkalling til UL på sykehuset, men vurderer å dra privat bare for å vite at alt står bra til - utålmodig sjel her. =)

Dupahalac fungerer vel for noen, og ikke for alle (som alt annet her). Men erfaringsmessig så lenge jeg tar det etter mat, altså ikke på tom mage, så fungerer det kjempe bra.

Er veldig klar for å bli kjent kommende mødre, og gjerne en kaffe før barna kommer. Så rop ut, jeg blir med. =)

Ps. Kan dere se at dere er gravide, eller er dere bare oppblåste? Jeg føler min oppblåsthet begynner å gå over i å faktisk vise at jeg er gravid. Men så syntes jeg det er litt tidlig...?

20.02.2013
 Blomstereng
Blomstereng

Jaa så morsomt. Jeg er lett med på å treffes over en tur eller kaffi :) har ingen andre her i oslo hvor jeg kan prate babysnakk med :-) så det passer jo perfekt! Så spennende, jeg har ikke vært på noe ultralyd ennå, så jeg bør vel gjøre det snart for å se om alt er OK der inne ;-) hva håper du på kjønnet blir da ?? Jg har såå lyst på jente :-D hihi..

20.02.2013
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 8 måneder

Så morsomt! tenk om vi vet hvem hverandre er:) vi skulle gått å tatt en kaffe en dag alle sammen? det hadde vært gøy:) Vist UL Betyr Ultralyd, så ja:) Har vært på 2:) Og det er bare helt sprøtt å se hjertet og babyen bevege seg sist :) først i uke 6, var sist i uke 9+3 og har en time igjen i uke 13. Også kansje jeg må bestille meg en i uke 15 også, klarer ikke vente med å se kjønnet:) lurer så fælt! Men jeg gjør det hos min faste gynekolog og betaler bare 108kr og får med et bilde. Syns det var veldig overraskende, har hørt at mann må betalle rundt 1000kr for det:)

Hei Blomstereng, gratulerer:) hørtes ikke bra ut:/ har prøvd duphalac før(når jeg ikke var gravid) og følte at kroppen min ble helt rar av den, fikk typ kramper(rier) og magen min ble bare aldrig i balangse. så vær litt forsiktig. Og den smaker pyton. Jeg kjenner ikke så mangen i Oslo selv og ingen som er gravide, så jeg vil gjerne trille med deg:) haha. Det hadde vært gøy å få igang en tur gjeng også, før babyene våre kommer:) kjenner jeg trenger litt motivasjon til å komme meg ut døren om dagen:)

19.02.2013
kinefj1
kinefj1

Hei! Jeg har termin i begynnelsen av sept, med førstefødte. Er 25år og bor utenfor Oslo, men jobber i Oslo og samboeren er gått med på at vi skal flytte tilbake til Oslo i løpet av det beste året. Helst før kid'en kommer:) har ligget flat i to mnd nå, men kvalme og oppkast dagen lang. Først forrige uke ga det seg, og så lenge jeg spiser noe ritz før jeg står opp går det nogenlunde greit. Jeg merker at sånn ingefær man får når man spiser sushi hjelper masse! Mot forstoppelse har jeg fått grønt lys av legen til å bruke duphalac, brukes like forsvarlig som om man ikke var gravid. Kjøpes reseptfritt på apotek. Ellers gleder jeg meg veldig, og håper jeg finner noen trillevenner i Oslo siden jeg er først ute i min vennekrets. :)

19.02.2013
 Blomstereng
Blomstereng

JO , EG er fra Bergen vettu :-) så gøy at noen på min alder har termin nesten samtidig som meg da, yey :-) håper du finner utav kvalmen! Helt grusomt det der, men går heldigvis til en "god sak" kan du si. Har du vært på din første UL forresten?

18.02.2013
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 8 måneder

Jeg tror Jeg skal bestille meg en tidlig ultralyd jeg også:) klarer ikke vente! Men de kunne vell ikke garantere 100% i uke 14? eller? Hei Annesm, og gratulerer så mye til deg også:)! så morsomt at du også bor på Majorstuen og er 22:) Du er ikke tilfeldigvis fra Bergen du også siden du skriver EG:)?? Kjeks prøver jeg å holde meg unna, det er ikke så bra når mann er forstoppet:S men det funker på kvalmen ja:) Heldigvis så er ikke jeg like kvalm lengre, og det er deilig:) Men er det noen andre som har skikkelig "stikkinger" i magen?

17.02.2013
kinefj1
kinefj1

Jeg er også 22 år og bor på majorstuen :) 9 uker på vei.MEN eg spiste i moderate mengder hele tiden.. Spis litt kjeks før du står opp om morgenen , og heller putt i deg noe du absolutt MÅ HA :) lykke til

17.02.2013
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 8 måneder

Ja jeg er skikkelig redd for det:S Tusen takk for tipset. Gratuler så mye:) gleder meg skikkelig til ultralyd og til å få vite sjønet:) Driver å drømmer at det er en jente, men tror det er en gutt:)

17.02.2013
kinefj1
kinefj1

Ånei så kjedelig!jaja, prøver å tenke at det er trossalt veldig vanlig at det ikke "passer" i jobb sammenheng for de fleste. Å vist du mister den joobben så har du et helt år og finne deg en ny en på:) Ja jeg syns det er veldig koselig å snakke med noen andre som er i samme situasjon. Har jo venniner som har både 1, 2 og 3 barn, men det blir noe helt annet og snakke med noen som er på samme stadiet som en selv. Det er liksom så spennende alt som skjer nå, og ja jeg tror ikke dethadde vært mulig å vist så mye på forhånd. Det er veldig anderledes iforhold til hvordan jeg tenkte det skulle være:) Ja jeg er fortsatt kvalm, men føler det begynner så smått og forsvinne. Eller så er det bare jeg som har blitt vandt m det, og iriterer meg mer over at jeg er forstopet:/ Håper det gir seg snart! Har du vært på en ultralyd enda? :)

16.02.2013
kinefj1
kinefj1

Nei de blir nok ikke sure, du kan jo jobbe fram til august nesten. Er værre for min del, har fått drømmejobben som starter i slutten av august/ begynnelsen av september :-( DET gruer jeg meg til å fortelle! Håper de kan utsette det et år :-( Vil ikke miste den sjansen :-( Det hadde vært veldig hyggelig å gått tur når våren kommer, gøy når noen er i samme situasjon- for alt det her kan jeg veldig lite om :-p hehe.. Nei det var ikke helt planlagt, men det var ikke ikke-planlagt heller hvis du skjønner! Vi tenkte at dersom det skjer, så er det ingen krise! Bare kjipt det med jobben min fra høsten av :-( Er du mye kvalm om dagen?

16.02.2013
Sejlac
Sejlac

Ja det er ikke så lett:) Jeg har akuratt startet i ny jobb, så vet ikke helt når jeg tør å si det:/ Er skikkelig redd for at sjefen skal bli skikkelig sur. Jeg har ikke mye overskudd til å trene:) Har en fittnessball hjemme jeg bruker av og til, men har ikke komt meg på trennings senteret på noen uker nå. Gleder meg til våren kommer og isen smelter. Da skal jeg gå masse turer, og prøve å gå til jobb. Vi kunne jo kansje ha gått turer sammen?:) Ja jeg også  har en tendens til å velge litt lettvint mat, selv om jeg vet det er mye bedre med skikkelig husmanskost. Orker bare ikke å stå å lage det, tar så lang tid og blir bare kvalm mens jeg holder på. Ja det var planlagt:) for dere?

14.02.2013
kinefj1
kinefj1

Uff! Jeg skjønner deg veldig godt! Jeg synes også at det er vanskelig å skjule det, da tenker jeg mest på jobben! Bestemt meg for å vente til etter uke 12 med å fortelle det! Trener du noe? Går det greit? Jeg prøver, men er altfor trøtt til å komme meg opp av soffaen på ettermiddagen, samtidig som jeg føler jeg spiser alt jeg kommer over :-( Var det planlagt for dere? :-) Gratulerer så mye! :-)

13.02.2013
Sejlac
Sejlac

Hei Hei:) Gratulerer så mye:) Ja jeg blir bare dårligere og dårligere imagen:/ og er fulstendig forstoppet. Håper det går over snart:) Huffda, det hørtes tungt ut. Ja jeg legger meg senest 9 om dagen, og det er fortsatt like fælt å stå opp om morningen. Vil helst bare legge meg ned over alt. Ja tiden går så sakte! håper på at etter jeg har passert 12 uker, så vil tiden bare fly:) 

Min største utfordring er å orke å lage skikkelig middag, og husarbeid er skikkelig(ekstra) tiltak for tiden.

12.02.2013
kinefj1
kinefj1

Hei! Jeg er ca. 6 uker på vei.. Føler meg konstant oppblåst og lite fresh! Bor i Oslo på Aleksander Kiellandsplass med kjæresten min og er 24år! Skriver master og jobber 100% så har vært veldig uvant å være dødstrøtt og sliten den siste tiden. Alt går så sakte nå! Er du trøtt??

09.02.2013
Sejlac
Sejlac

Så koselig:) Gratuler masse til deg også! Tusen takk, Det skal jeg absolutt prøve:)

09.02.2013
kinefj1
kinefj1

Gratulerer til babyen! Håper alt går fint. Jeg og samboerne min venter vårt förste barn i starten av september i år- så vi kanskje sees på BB ;)

Jeg har samme problem jeg...magen står rett ut- ser myyye mer gravid ut en det jeg er :) En tips mot kvalme: drikk te med honning/sitron og ingefaer. Ikke det godeste men virker for meg i hvert fall. 

Lykke til/ Veronika

08.02.2013
veronikaosth
veronikaosth
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...