Noen prøvd fennikel te?

Noen som fullammer og har prøvd fennikel te til baby? Jenta mi på 5 uker sliter med mye luft i magen og vansker med avføring. Lest om fennikel te på nett og ser det skal hjelpe. Erfaring med dette?

03.02.2013
andreagdg
andreagdg
Baby på 10 måneder

Jeg ville sjekket om hun har låsninger i rygg eller nakke. Vi trodde vår hadde kolikk, men så var det låsninger som var problemet. Babyen blir liggende i en unaturlig stilling, og tarmene klarer ikke fungere som de skal, og da blir det luft. Manuellterapauter kan henvise til seg selv, og det koster ikke noe for barn under 1 år :)

23.04.2013
lillelise79
lillelise79

Jeg brukte NAF sin Amme te som fås kjøpt på apoteket. Gutten min slet med å få ut lufta i starten og - men ved å drikke den teèn..ca 3 ganger til dagen (en stund før amminga) så gikk alt bra :) han fikk noen skikkelige manne fjerter ^^  så kan du og prøve å legge henne på ryggen med bena opp i en "do posisjon" og rulle bena i en sirkel - sakte og forsiktig en liten stund - mens du beholder bena i posisjonen. Det fikk også fart i både fjerting og avføring med min :)

16.02.2013
Needlepin
Needlepin

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

16.02.2013
Needlepin
Needlepin

Jenta mi var veldig plaget med magen (mye luft + at det gikk 15 dager mellom avføringen!!), så jeg begynte å drikke Kloster fennikel te og kloster ammete. Funker som bare det, nå har hun ikke mer luft og avføring 1-3 ganger om dagen. Anbefaler dette på det sterkeste :)

15.02.2013
triine
triine
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...