Noen prøvd fennikel te?

Noen som fullammer og har prøvd fennikel te til baby? Jenta mi på 5 uker sliter med mye luft i magen og vansker med avføring. Lest om fennikel te på nett og ser det skal hjelpe. Erfaring med dette?

03.02.2013
andreagdg
andreagdg
Gravid i uke 22

Jeg ville sjekket om hun har låsninger i rygg eller nakke. Vi trodde vår hadde kolikk, men så var det låsninger som var problemet. Babyen blir liggende i en unaturlig stilling, og tarmene klarer ikke fungere som de skal, og da blir det luft. Manuellterapauter kan henvise til seg selv, og det koster ikke noe for barn under 1 år :)

23.04.2013
lillelise79
lillelise79

Jeg brukte NAF sin Amme te som fås kjøpt på apoteket. Gutten min slet med å få ut lufta i starten og - men ved å drikke den teèn..ca 3 ganger til dagen (en stund før amminga) så gikk alt bra :) han fikk noen skikkelige manne fjerter ^^  så kan du og prøve å legge henne på ryggen med bena opp i en "do posisjon" og rulle bena i en sirkel - sakte og forsiktig en liten stund - mens du beholder bena i posisjonen. Det fikk også fart i både fjerting og avføring med min :)

16.02.2013
Needlepin
Needlepin

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

16.02.2013
Needlepin
Needlepin

Jenta mi var veldig plaget med magen (mye luft + at det gikk 15 dager mellom avføringen!!), så jeg begynte å drikke Kloster fennikel te og kloster ammete. Funker som bare det, nå har hun ikke mer luft og avføring 1-3 ganger om dagen. Anbefaler dette på det sterkeste :)

15.02.2013
triine
triine
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...