Konstant syk og bare 1,5 år.

Har nå vært syk siden 6 august og det sliter virkelig på helsa, både for barn og foreldre. Er på pencilin kur for andre gang, efedrin for første gang og to forskjellige typer astma medisin. Jeg personlig sliter med å stole på legen siden det går så veldig frem å tilbake. Sist måned så var det bare litt forkjølelse og nå var det visstnok lungebetennelse. Feber i en uke, nesten ikke spist noe. Så jeg gikk til legen og sa at nå har hun vært syk siden august og ikke hatt en dag frisk, så nå skal hun til spesialist. Etter en stund fikk vi brev i posten der det stod vi fikk time i midten av mars... Da vil hun i såfall ha vært syk i syv mnd før vi kommer dit, om hun ikke da på mirakuløst vis har blitt frisk da.... Kjenner angsten for leger vokser seg sterkere hele tiden. Noen som sliter med det samme?

03.02.2013
bartender1987
bartender1987

Har de blitt undersøkt for vann i mellomøret? Her var det tre antibiotikakurer før han ble ett år, da sa jeg stopp og krevde at de sendte oss til øre,nese,hals spesialist. Da ble det påvist vann i mellomøret og vond ørebetennelse... Etter ventetid på tre mnd fikk han operert inn dren i begge ører, og siden februar i år har vi IKKE hatt feber(utenom omganssyke), forkjølelse eller vond hals....

Lykke til videre!

03.07.2013
CherryLady
CherryLady

Jeg kjenner meg veldig igjen. Sønnen min er nå 18 mnd og har vært mer eller mindre konstant syk siden april i fjor. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært til legen med han og de finner aldri ut hva han feiler.

06.02.2013
mamma_lene
mamma_lene
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...