Vondter etter fødsel?

Lurte på hvor lenge dere hadde vondt nedentil etter fødsel? Er 3 uker siden fødselen til min datter idag og jeg får veldig vondt om jeg går en tur eller er i bevegelse. Så vondt at jeg må ta smertestillende. Måtte sy noen sting men de er gått bort. Er dette vanlig, å rett å slett være skikkelig støl/om 3 uker etter?

22.01.2013
andreagdg
andreagdg

Er nok veldig inviduelt ! Men kanskje greit å få sjekket ? Jeg sydde en del og hadde hvertfall vondt i seks uker ( sitte, gå, do) men ikke noe betennelse, kun kroppen som brukte tid på å lege seg.. God bedring :)

22.01.2013
Siva1
Siva1

Jeg ble klippet under fødsel og måtte sy en del sting. Det var veldig vondt å sette seg ned og reise seg opp, og det var heller ikke behagelig å gå. Men jeg var heldig, og det gikk over etter ca to uker. Vet ikke hvor lenge det er vanlig å ha vondt, men kan jo høre med legen, for det hender jo at det blir betent..

22.01.2013
Line 87
Line 87

Jeg begynte å bli frisk om jeg kan kalle det det, 6 uker om ikke mer. Ser du skriver at du måtte sy, jeg sydde jeg også men sikkert mer.. Kroppen trenge tid til å komme seg, du har trossalt pressa ut en unge derifra!

22.01.2013
Ap0nia
Ap0nia
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...