Blødning i svangerskapet

Jeg hadde i uke 8, 12 og 13 blødninger i svangerskapet mitt. Det er kjempe skummelt, og ønsker ikke opplevelsen på noen! Jeg var livredd for at noe skulle gå galt og at jeg kom til å miste lille babyen min. Jeg dro straks til sykehuset første gangen det skjedde, i.o.m at jeg var ute på farta og legen min var langt unna. Jeg hadde store blødninger som varte i ca 5timer. På sykehuset fikk jeg hastet meg til en gynekologisk undersøkelse hvor vi straks fikk vite hva som hadde skjedd. Tydeligvis så er ikke blødninger i svangerskapet så uvanelig som man skulle trodd. Blødningen min oppstod av at jeg hadde strekt noe inne i livmoren som førte til at jeg sprakk en blodkar! Ikke værre enn det! Slimhinnene på gravide blir mer "oppblåste" og følsomme, og kan ha lettere for å sprekke og føre til blødninger som jeg opplevde. Vil med dette, til dere som kanskje har opplevd dette eller opplever dette, fortelle at selv om en blødning i svangerskapet er kjempeskummelt, trøst dere med at det er mange forskjellige faktorer som kan spille inn. Det trenger ikke være SA selv om det er en blødning.

18.01.2013
Blipp
Blipp

Det skal jeg gjøre :)
Har vært der noen ganger ja! Lettvint med toger fra Kolbotn :) Og MASSE butikker :)

25.01.2013
Krijo
Krijo

Bor i Oslo, men på grensa til Oppegård. Så vi bruker ikke så veldig lang tid til Ski tror jeg. Går bort til Kolbotn hvertfall.
Nå skal jeg bare hvile og ta det helt med ro!
Håper alt går bra med babyen i magen din også:)

24.01.2013
Krijo
Krijo

:)
Vestby, er det i nærheten av Ski?
Ble forresten sykemeldt i dag! Legen mente jeg heller skulle ta det rolig når jeg har blødninger med en liten i magen.. Så får jeg bare håpe det roer seg når jeg roer ned litt også :)

24.01.2013
Krijo
Krijo

Er dere også gravide eller? Fra Oslo? :)

23.01.2013
Krijo
Krijo

Tusen takk for masse fine svar! :) :)
Skal til ny fastlege i morgen, så får se hva han gjør, men ringer jordmor i løpet av denne uka.
Men har også mer og mer vondt i magen, kjennes nesten ut som små-rier. Tar tak i ryggen også, men kan sikkert også være pga stress.. Får se hva legen sier :)
Jeg er litt over 14 uker nå! :)

23.01.2013
Krijo
Krijo

Jeg har byttet fastlege igjen nå. Går ikke til jordmor, enda.
Men jeg blør hver dag på jobb, så vet ikke om blødningene kan komme av stress også?
Har hvertfall fått time kjapt hos ny lege, og krysser fingrene for at han er flink, og at han hører på meg. Tusen takk for svar her inne! :) :)

21.01.2013
Krijo
Krijo

Jeg føler jeg ikke har så mye valg! For jeg tok det opp med fastlegen min og hun tar meg IKKE seriøst.. Har akkurat byttet fordi min andre fastlege var helt elendig. Men tok opp dette med løft, og hun sier det gikk helt fint å løfte opp til hvertfall 10 kg, og hun lurte på om jeg ikke hadde sett damene i Afrika som løfter på både ungene sine og andre ting! Hvem skal jeg kontakte når ikke fastlegen min vil høre på hva jeg har å si!? :/

20.01.2013
Krijo
Krijo

lena 86: Såpass, men hvorfor hadde du blødninger?
Jeg kommer meg ikke helt unna løftinga i barnehagen jeg jobber :/
Det er både stress og løft på arbeidsplassen min, jo mer jeg gjør av løfting osv jo mer blør jeg jo.. Og jo vondere blir magen. Men jeg spurte legen min om dette, og hun sa bare at alle damene i Afrika løfter jo både ungene sine og vann osv. Idiotisk svar mener jo jeg.. På sykehuset ba de meg om å være litt forsiktig. Jeg er i tillegg 1 time alene på jobb på slutten av dagen, og da går det omtrendt ikke å unngå løft :/

20.01.2013
Krijo
Krijo

Mine blødninger startet i uke 12, og det kom masse! Etter det har jeg blødd hver dag, men ikke like mye. Mine blødninger kommer av at morkaka ligger veldig ned eller noe sånt. Og det fikk jeg også vite var veldig vanlig. Jeg fikk beskjed om å være litt forsiktig med løft. Fikk du noen gode råd til hva som kan forhindre blødningene?

19.01.2013
Krijo
Krijo
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...