P-piller

Heihei! Sluttet på p-pillen for ca. 8 mnd siden etter å ha gått på de i ca. 2 år og begynte å prøve å bli gravid sånn ordentlig for 4-5 mnd siden. Har veldig lyst på barn så er sikkert veldig utolmodig, men er fortsatt ikke blitt gravid og lurer på om dette kan ha noe med p-pillene å gjøre. Grunnen til å jeg spør er egentlig fordi kjæresten min går å er så bekymret for at han er steril og i det siste har han begynt å overbevise meg om dette, men han nekter likevel å teste seg. Er det noen av dere som har gått på p-pillen for så å slutte for å prøve å bli gravid? Ca. hvor lang tid har det tatt fra dere sluttet til dere har blitt gravide? Håper på svar så jeg kan prøve å berolige kjæresten min for han vil jo like gjerne som meg få barn og er derfor kjempe bekymret for at det skal være noe i veien med han. Takker på forhånd for svar :)

10.01.2013
natepate00
natepate00

Yaaay, har no fått positiv test, eller rettere sagt 3 positive tester! Er så glad! Skal til helsesøster i morgen for å vere helt sikker! Takk for alle svar, begynte å bli litt småbekymra! Lykke til med nummer to torunn, når skal du ha? :)

22.01.2013
natepate00
natepate00

Takk for svar, Gratulerer så mye til deg eCelinte, så spennende! Vi haprøvd å gjøre d ofte når jeg har eggløsning, og ellers gjør vi det normalt sett vertfall 2 ganger i uka. Vi tok nylig(i går) en sånn hjemmetest for å sjekke han og der viste det negativt :-( Altså, lavt anall sædceller per 20ml tror jeg det var. Såklart stor skuffelse, men vi får fortsette å prøve til det har gått tilsammen et år også får vi heller oppsøke lege da. Igjen, takk for svar og lykke til videre for deg Celine! :-D

18.01.2013
natepate00
natepate00

Jeg har hørt at det vanligvis tar ca et år før man kan bli gravid etter at man har sluttet på p-piller, men vet at det er mange forskjellige erfaringer med det. Selv gikk jeg på p-piller i over 10 år og trengte over et år før blødningene mine ble "normale".

Vi valgte å gå til legen for å teste oss begge. Det er lett å teste seg om man kan få barn. Du kan evt ta to blodprøver for å finne ut om du har eggløsning og han kan levere en sæd-prøve. Men ikke ta disse prøvene for god fisk, i vårt tilfelle var hans prøve feil.

Det kan ta tid å få barn. Det kommer også an på hvor ofte man prøver. Anbefalt å prøve annen hver dag. Vet det kan være slitsomt, men det var absolutt verdt det i vårt tilfelle. Nå venter vi vårt første lille nurk i begynnelsen av september.

10.01.2013
Celine_b
Celine_b
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...