Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

P-piller

Heihei! Sluttet på p-pillen for ca. 8 mnd siden etter å ha gått på de i ca. 2 år og begynte å prøve å bli gravid sånn ordentlig for 4-5 mnd siden. Har veldig lyst på barn så er sikkert veldig utolmodig, men er fortsatt ikke blitt gravid og lurer på om dette kan ha noe med p-pillene å gjøre. Grunnen til å jeg spør er egentlig fordi kjæresten min går å er så bekymret for at han er steril og i det siste har han begynt å overbevise meg om dette, men han nekter likevel å teste seg. Er det noen av dere som har gått på p-pillen for så å slutte for å prøve å bli gravid? Ca. hvor lang tid har det tatt fra dere sluttet til dere har blitt gravide? Håper på svar så jeg kan prøve å berolige kjæresten min for han vil jo like gjerne som meg få barn og er derfor kjempe bekymret for at det skal være noe i veien med han. Takker på forhånd for svar :)

10.01.2013
natepate00
natepate00
Barn på 2 år og 10 måneder

Vi brukte 10 mnd:) legene anbefaler også at man prøver 1 år før man kontakter lege.. Og samleie annahver dag skal visst være optimalt.. Men det viktigste, og vanskeligste; ikke stress!:)

27.05.2013
Linntess
Linntess

Har termin 06.07 så det er bare noen få uker igjen her. :-).

27.05.2013
Torunn8320
Torunn8320

(null)

22.05.2013
Anncathrin89
Anncathrin89

Gikk på å piller i ca 8 år før vi begynte prøvingen, fikk mensen med en gang etter slutt og brukte 4,5 måneder fra pille slutt til jeg ble gravid

26.04.2013
Anncathrin89
Anncathrin89

Yaaay, har no fått positiv test, eller rettere sagt 3 positive tester! Er så glad! Skal til helsesøster i morgen for å vere helt sikker! Takk for alle svar, begynte å bli litt småbekymra! Lykke til med nummer to torunn, når skal du ha? :)

22.01.2013
natepate00
natepate00
Barn på 2 år og 10 måneder

Hvor lang tid der tar etter at du har sluttet med p-pillen kanvariere veldig mye fra person til person og. Som det er nevnt til deg tidligere så kommer det jo ann på om du treffer når eggløsningen er. Etter det jeg har hørt der er det at deter best om du trefferdagen før eggløsningen. Det som kan lønne seg er å få tak i sånn tester da for når du er mest fruktbar. Håper det ordner seg for dere og at dere får det til etterhvert. Venter sjøl min andre.

18.01.2013
Torunn8320
Torunn8320

Takk for svar, Gratulerer så mye til deg eCelinte, så spennende! Vi haprøvd å gjøre d ofte når jeg har eggløsning, og ellers gjør vi det normalt sett vertfall 2 ganger i uka. Vi tok nylig(i går) en sånn hjemmetest for å sjekke han og der viste det negativt :-( Altså, lavt anall sædceller per 20ml tror jeg det var. Såklart stor skuffelse, men vi får fortsette å prøve til det har gått tilsammen et år også får vi heller oppsøke lege da. Igjen, takk for svar og lykke til videre for deg Celine! :-D

18.01.2013
natepate00
natepate00
Barn på 2 år og 10 måneder

Vanlig med 1 år ! Noen er veldig heldig og det går fort, mens andre nå prøve i flere år. Det er veldig forskjellig !

10.01.2013
Siva1
Siva1

Jeg har hørt at det vanligvis tar ca et år før man kan bli gravid etter at man har sluttet på p-piller, men vet at det er mange forskjellige erfaringer med det. Selv gikk jeg på p-piller i over 10 år og trengte over et år før blødningene mine ble "normale".

Vi valgte å gå til legen for å teste oss begge. Det er lett å teste seg om man kan få barn. Du kan evt ta to blodprøver for å finne ut om du har eggløsning og han kan levere en sæd-prøve. Men ikke ta disse prøvene for god fisk, i vårt tilfelle var hans prøve feil.

Det kan ta tid å få barn. Det kommer også an på hvor ofte man prøver. Anbefalt å prøve annen hver dag. Vet det kan være slitsomt, men det var absolutt verdt det i vårt tilfelle. Nå venter vi vårt første lille nurk i begynnelsen av september.

10.01.2013
Celine_b
Celine_b
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...