Spontanabort!! :(

I dag fikk jeg en grusom beskjed av legen min! Nemlig at den lille i magen er død! Han mente jeg var rundt 14 uker på vei i dag.. Jeg begynte å blø i dag, og dro til legen med en gang! Deretter har jeg blødd en god del mer utover dagen, men det har gitt seg nå. Men jeg skjønner ikke hvordan han kan være SÅ sikker på at babisen er død? Og at jeg har hatt en spontanabort? Uten ultralyd eller no.. Har fått time til Ullevål i morgen, for utskraping.. Ikke at jeg helt vet hva som skjer da!? Kjempe nervøs og utrolig lei meg.. Jeg GRUER meg til i morgen! Noen som har noen erfaringer på dette området?

08.01.2013
Krijo
Krijo

Ja, man kan hvertfall ikke stole 100% på leger! Jeg fikk en rar følelse i går kveld om at jeg ikke kunne skjønne at jeg hadde mistet den lille 3 Og magefølelsen min hadde rett gitt! Men i det man får en sånn beskjed klarer man bare ikke å tenke.. Jeg ble helt knust.
Veldig viktig å stole på seg selv ja, lykke til, til deg også :) :)

09.01.2013
Krijo
Krijo

Da har jeg vært på sykehuset, og der så vi en liten baby på ultralyden! Og hjerte slo så fint som bare det!! Jeg er i sjokk.. Kan ikke fatte hvordan fastlegen min kan si noe sånt til meg når han ikke er 100% sikker på hva som egentlig har skjedd! Nå er det bare å få byttet fastlege, dette går bare ikke an!
Men jeg er overlykkelig for at babyen har det fint i magen :D :D

09.01.2013
Krijo
Krijo

Fastlegen min har ikke sjekket noe! Er verken tatt UL eller sjekket hjertelyd! De tok et stikk i fingeren etter at han fortalte meg at dette var en spontanabort! Det eneste han visste var at jeg på det tidspunktet hadde blødd litt, og hatt litt magesmerter. Men magesmerter hadde jeg sist også.. Så syntes dette er sløv jobb av fastlegen min!
Jeg håper de gjør en bedre jobb på sykehuset i morgen og sjekker meg skikkelig!

Takk for omtanke :)

08.01.2013
Krijo
Krijo
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...