Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Er det noen fra Oslo/Akershus området som har Termin Juni/Juli 2013?

Foreløpig har Jeg termin 27.06.13 :-) bor og jobber i Oslo.

30.12.2012
nheng
nheng

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

13.01.2013
nheng
nheng

Jeg jobber ja, men har vært hjemme denne uka etter alt som har skjedd. Men er litt spent, skal være litt forsiktig med å løfte, og jeg jobber jo i barnehage. Men håper på å holde ut så lenge som mulig! :)

13.01.2013
Krijo
Krijo

Alt som har med NAV og gjøre er stress :P Jeg syntes det var vanskelig nok med papirer som skulle sendes inn når man skal i permisjon jeg. Er hvertfall lurt å være tidlig ute, og ha dobblet opp av alt av papirer. NAV har en tendens til å rote bort ting og tang;P
Håper du får det du har krav på hvertfall! Bare å stå på :)
Åj, det er bra gjort! Jeg er så nysgjerrig at jeg tror ikke jeg klarer å ikke vite! Men har en følelse av at det er en gutt.
nheng: Hvor bor du forresten? Vet ikke/husker ikke om jeg har spurt om det før..

13.01.2013
Krijo
Krijo

Vi vill förresten inte veta om det är gutt eller jente, det får bli en surprise!

Nheng, vilka namn har ni tänkt på? :)

13.01.2013
Lale
Lale

Jag får ta upp det med jordmor nästa gång jag är där, i början av februari. Det gör ju bara ont om jag suttit stilla länge och sen går ut och går.

Alltså, det är världens krångel för mig för har jobbat så olika under hela 2012, och du måste ha jobbat minst 6 månader inom de 10 senaste innan förlossning. Och jag skulle egentligen ut och resa nu under hösten så slutade jobba i juli, men så blev jag ju gravid istället :)), och har bara jobbat lite som vikar nu under hösten. Så nu ska jag söka om dagpengar de sista 2 månaderna för att få ihop till de 6 månaderna. Väldens projekt. Jättesvårt med alla papper tycker jag.

Ja, jag tycker det vore jättekul att möta andra i samma situation. :) jobbar du fortfarande?

13.01.2013
Lale
Lale

Vi har heller ikke tenkt noe særlig på navn enda, sist var jeg helt sikker på hva jeg ville kalle sønnen min, og da han ble født var det HELT feil å kalle han det :P Så nå kommer vi ikke til å bestemme oss for etter at h*n er født :)
Jeg har hadde veldig mye magesmerter med sønnen min, så jeg ble sykemeldt fra jeg var 4 mnd på vei sist tror jeg. Har fortsatt vondt i magen, men ikke like ille som sist. Men kan være lurt å ta opp med legen om det er veldig vondt :)
Men du får vel penger om du har jobbet de siste 3 mnd før fødsel? Eller gjør man ikke det?
Det er ikke så lenge til du går ut i permisjon da! Det går fort :)
Jeg fikk en UL da jeg var på sykehuset denne uka, men det var jo bare for å se om det var noen baby der eller ikke, men vi skal på ny UL i februar med mindre jeg får flere store blødninger.
Venter dere gutt eller jente forresten? :)

Man skulle prøvd å få til et møte eller noe, er veldig hyggelig å bli kjent med andre gravide og mødre når man er gravid. Det er ganske stusselig og ikke kjenne noen andre i samme situasjon. Og hvertfall når man går ut i permisjon er det hyggelig å møtes innimellom :)

13.01.2013
Krijo
Krijo

Hej. Nu sitter jag på flyget hem från Polen, har vart och besøkt en vænnina som studerer dær. Vi har Inte tenkt så mycket på namn æn, det kænns så merkelig att bestemma innan man sett det lilla livet, men har några få namn vi syns ær fine. Jag ær från Arvika, Værmland men bodde i Gøteborg två år innan jag flytta till Oslo. Jag nådde vældigt dåligt de første 12 veckorna men etter det har det gått vældigt fint. Ær det vanligt att man får vældigt ont langt ned i magen om man suttiti længe och sen begynner å gå en stund? Jag får kjempeont då och måste gå vældigt sakta. Annars ska jag nog velklingen Inte klaga, kænner mig vældigt tung men æn ær det væl ingenting mot hur det kommer bli. Hehe. Sover bra osv. Men nu lengtar jag så mycket och vill bara att det ska bli april!! :) Jag håller på och ansøker om foreldrepengar nu, hadde Inte fast jobb nær jag blei gravid så det ær ett vældigt projekt att få till det. Men går nog ut i permisjon 19 mars som det ser ut nu. Har dere varit på UL æn?

13.01.2013
Lale
Lale

I begynnelsen var Jeg kjempetrøtt selv om Jeg har sovet nok, gikk på turer og har trent. Ingen spesielle plager i begynnelsen heller ingen oppkast eller svimmelhet. Nå har Jeg vondt i ryggen og ribbeina prøver å overse alt men hvis det blir så ille at Jeg ikke tåler smerte mer da skal Jeg til lege. Vi må passe godt på oss selv :) Har dere spesielle plager i begynnelsen eller nå i svangerskapet deres?

Jobber dere? Når har dere tenkt å ta ut fødselspermisjon? særlig deg Lale det er ikke lenge til du skal føde.

Ja Vi har tenkt på navnene allerede :D Har dere gjort det og?

Lale hvor i Sverige er du fra? Jeg har venninner som bor i Stockholm og slektninger som bor i Gøteborg.

God helg dere og nyt det fine været.

12.01.2013
nheng
nheng

Takk :) Jeg er overlykkelig! :D
Da er du født samme år som meg da :)
Bedre bursdagsgave enn det kan man vel ikke få!
Har dere tenkt over navn forresten? :)
Jeg husker da vi fikk sønnen vår, kjøpte vi nesten ikke inn noe klær! Vi fikk så vanvittig mye klær i gaver da han ble født, så vi fikk ikke brukt alt sammen engang. Men selvfølgelig, noe må man jo ha :) Vi hadde bare det mest nødvendige til å begynne med :)

10.01.2013
Krijo
Krijo

Men wow, grattis! Gud vad hærligt att allt gick bra! Jag ær 23 år och fyller 24 ganske precis nær jag har termin. Fin fødelsedagsgave. :) nej, vi har Inte handlet så mycket æn, fått en kasse med klæder från en vænnina. Men jag kænner mig Inte så stressad, så længe man har det viktigaste så klarar man sig nog alltid. :) har ni några bra tips på vad dom ær viktigt att ha, som man kanskje glømmer? Ha det fint.

09.01.2013
Lale
Lale

Går alt bra i deres svangerskap da?

Jeg er 23 år gammel :)
Hvor gammel er du da Lale?

Ha en fin kveld dere også! :)

09.01.2013
Krijo
Krijo

Så bra Krijo! Ble veldig glad for dine vegne. Fine tanker og når man har tro på at alt skal gå bra hjelper masse tror Jeg. Kjempesmart å bytte fastlege, sløve dumme lege trenger ikke Vi.

Hyggelig at ditt første barn blir 3 år snart, også kommer barn nr.2 synes Jeg at de har fin aldersforskjell. Jeg er elg gammal lol...Jeg fylte 37år i fjor desember :D

Tror dere er mye yngre enn meg :) Ha en fin kveld videre!

09.01.2013
nheng
nheng

Dette er helt sykt, men ble sjekket på UL i dag! Og babyen min lever!! Så hjerte og alt!! Jeg er helt i sjokk.. Men ufattelig glad!
Jeg skal hvertfall bytte fastlege!
Sønnen min fyller 3 år i mars :)
Hvor gamle er dere forresten? :)

09.01.2013
Krijo
Krijo

Krijo Vi får krysser fingrene at alt blir bedre med deg og håper det går bra med bebis. Det er lurt å bli grundig undersøkt i sykehus. Ønsker deg fine tanker.

Forresten hvor gammelt er første barnet ditt?

@ Lale det er ikke lenge til april, har du handlet baby utstyr eller noe sånt? Vet ikke når Jeg skal begynne men Jeg har litt fra før :)

Ha en fin dag dere!

09.01.2013
nheng
nheng

Krijo, Åh nej! Ær det sant? Åh så jobbigt, stakkars dig/dere. :( hoppas det går fint med er Trots allt.

08.01.2013
Lale
Lale

Ja! Eller, fikk beskjed om det av legen i dag.. Men er litt i stuss over jobben han har gjort med meg! Håper virkelig på å bli sjekket skikkelig på sykehus i morgen! Gruer meg!!
Takk for omtanke!

08.01.2013
Krijo
Krijo

Hei på dere! Hvordan står det til?

@Krijo har du spontantabort? Det er veldig trist å høre. Jeg er lei meg for det :( Håper og ber for deg at alt blir bedre for deg.

@Lale bra for deg..du er ferdig med UL og fikk vite at alt står bra til med bebisen og deg selvfølgelig.

til dere: Jeg bor på Bjerke bydel i nærheten av travbanen :) mitt første barn er ganske stor nå faktisk blir han en liten tenåring han er 13 år i mai.

Håper dere har det bra og ta godt vare på deg/dere.

08.01.2013
nheng
nheng

Jag bor på grunerløkka, vart bor du? Hur många år blir det mellan Dina barn? Ær det stor skilnad på første och andra graviditet? Vilken uke ær du/dere i?

08.01.2013
Lale
Lale

Ja, det er kjempe spennende! Hvor gammelt er barnet ditt?
Jeg er veldig spent på om det blir veldig hektisk med 2 barn! :)
Jeg skal på UL 25 februar :) Termin 22. juli!
Hvor i Oslo bor du/dere?

07.01.2013
Krijo
Krijo

Ja, vi var på UL i slutet av oktober. Det gick vældigt fint, men vi vill Inte veta om det blir gutt eller jente, det får bli en overraskelse. :) det ær barn nr 1 før mig och jag længar så jag håller på att dø. :) har ni vart på UL æn? Hur gamal ær erat første barn?

06.01.2013
Lale
Lale

Hei dere og Godt Nytt År :) så hyggelig å hilse på dere og man kan dele opplevelser, følelser her. kanskje blir kjent og. Jeg har også ett barn fra før og venter barn nr.2 :)

@Lale har du vært allerede på UL siden du skal føde i april måned? hvordan gikk det? fant dere ut hva det skal bli? gutt eller jente?

@Krijo så hyggelig at du venter barn nr.2 også. Det er like spennende :) Når skal du på UL? Jeg skal den 30.januar

Ha en fin dag!

06.01.2013
nheng
nheng

Jag har termin redan i april, men bor i Oslo. :)

03.01.2013
Lale
Lale

Jeg har termin 22 juli :) Bor også i Oslo! Har et barn, venter nå nr.2 :)

01.01.2013
Krijo
Krijo
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...