Urinprøve som må dyrkes (noen fler????)

Var hos jordmor (uke 9) og hu så jeg hadde litt lite eller mye av hvite blodlegemer litt usikker på om det var + eller -, hu så også litt blod i urin og vill at jeg skulle ta med en prøve til min fastlege til dyrkning i tilfelle (infeksjon) hadde 3+ på resultatet, noen fler som har opplevd dette? Hu sa det var ikke farlig med tilfelle jeg skulle fått en infeksjon var det bedre dette ble sjekket jo før enn senere slik jeg kunne få tabletter å bli bra, jeg skal levere urinprøve imorgen til min lege uff ble bare så redd, liker ikke at noe er "feil" liksom. Men det er sikkert helt bra, bare meg som er overnervøs og litt følsom for tiden ;)

25.11.2012
Theresecathrin
Theresecathrin

Takk for svar, man blir jo så stresset og overnervøs for alt når man er gravid liksom (iallefall for første gang) hehe;) junibarn du å?;) Gratulerer så mye

26.11.2012
Theresecathrin
Theresecathrin

Jeg vil tro hun har ment for mye antall blodlegemer, noe som kan tyde på urinveisinfeksjon. Ved dyrkning får en svar på dette Tror ikke du trenger uroe deg:) Med tabletter blir det orden på det om det skulle vise seg å være infeksjon.

26.11.2012
junibarn2013
junibarn2013
Barn på 2 år og 1 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...