lystgass under fødsel.. :)

Til dere som velger lystgass som et av smertestillende under fødsel, vær forsiktig! haha, må le litt og, for jeg fikk for masse lyst gass under riene, og tok ikke pauser mellom riene, så jeg var så fjern under fødselen at jeg husker bare halv parten. for all del, det funket jo kjempe bra der og da, men angrer litt nå, siden jeg bare husker litt.. Så hvis dette er noe du vil gjøre, så fungerer det kjempe bra (jeg hadde ikke epidural), hvis en vil ha en "naturlig" fødsel ;) bare husk å ikke overdriv, slik som jeg gjorde ;)

25.11.2012
Millaofc
Millaofc
Baby på 12 måneder

Lystgass tok ikke bort smertene,mn du gir litt mer f*** tror jeg,hjalp mg beldig under riene,ble litt kvalm eneste. Du får ikke lystgassen når du skal presse uansett det er jo da di fine øyeblikkene kommer,md lille bebissen i armene:)

15.11.2013
kvepsa
kvepsa

jeg fikk lystgass og epidural, og overlevde fødselen pga det. jeg vet ikke om lystgassen gjorde så mye mot smertene, men det var gøy å være litt "tipsy" igjen

15.11.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år

Lystgass og akupunktur var stoor redning under fødselen.Ble litt ør i toppen og husker bare biter fra fødselen,mn jg synes d r like greit å glemme smertene,var våken nok når babyen kom:)

15.11.2013
Faji
Faji
Baby på 6 måneder

Fikk epidural å Lystgass med den første og lystgassen hjalp,men ikke epiduralen.. Med nr 2 fikk jeg kun Lystgass å funket bra.. Bortsett fra høydose og ør i toppen:p men ble skrudd av når jeg skulle presse..

09.07.2013
annka92
annka92

For meg så var dette topp, bortsett fra at det ble "litt" mye :p jordmor fjernet lyst gassen så jeg ikke fikk mer for hun så hvordan jeg ble. Anbefales på det sterkeste! Bare vær forsiktig ;)

09.07.2013
Millaofc
Millaofc
Baby på 12 måneder

Jeg synes ikke lystgassen i seg selv ga meg noe form for smertelindring. Men jeg fikk fokus på å puste riktig igjennom maska og jeg tror det gjorde at fokuset på smerten ble redusert.

28.11.2012
tonjis
tonjis

Er det sant? Fungerer den gassen så bra? Det hadde jeg aldri hørt om. Det var derfor jeg bestemte meg å få epidural. Er 23 uker på vei. Skal føde i mars. Er den virkelig en god smertestillende?

27.11.2012
12beat
12beat
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...