bruker Nan melk eller amme

hei lurte på en ting om noen kunne svare på dt om hva vil du gjøre for å gi melk til barnet ? NAN MELK ELLER MORSMELK? jeg vet at dt beste er morsmelk men pgv at min lille mister tålmodighet ved å ta bryst pgv jeg må bruke sholl ,så må jeg ofte pompe ut melk på forhånd men blir litt sliten av dt innimellom. så hva fortrekker dere? håper dere tar tid ved å svare på dt. takk på forhånd.

20.11.2012
bia86
bia86

Enig i at det er alt for stort ammepress!! Om ikke ammingen fungerer tror jeg det uansett er best for både mor og barn med erstatning. Greit nok at morsmelk er best, men ikke på bekostning av alt annet. Slet selv lenge med amming og var en periode hvor nesten både jeg og babyen gråt når han var sulten fordi jeg var så sår. Heldigvis gikk det bedre etterhvert, men jeg var nær ved å gi opp. Jeg fullammer, men skjønner veldig godt at det ikke alltid er mulig. Det viktigste er at babyen er sunn og frisk og får masse kjærlighet :)

13.02.2013
Line 87
Line 87

Fullammet begge første barna å kommer til å fortsette med det. Siden morsmelken er best for barnet. Å så lettvint. Slipper å koke flasker å få kokt opp vann overalt.

13.02.2013
Cathrinell
Cathrinell

TAKK! Er nemlig akkurat det! Er myye ammepress i Norge. Man føler seg som en elendig mamma det gjorde og av og til gjør jeg ennå.. Men jobber med å snu tankegangen så takk nok en gang for innlegget ditt!!

30.12.2012
Kathy12
Kathy12

Jeg prøvde å amme, men ga opp amminga når dattera vår var 2 uker, da ble jeg innlagt på sykehus med alvorlig brystbetennelse og CRP på over 250. Legen fortalte meg at jeg var på nippet til å få blodforgiftning.. På helsestasjon sa de at jeg burde fortsette å amme, for det var det "gode mødre" gjorde.. Det er så ammepress i Norge, at mange mødre sliter seg helt ut. For noen fungerer ammingen kjempefint, mens for andre går det ikke i det hele tatt. Det viktigste for barna er at de får mat og at mamma er glad og fornøyd, uavhengig av om de får pupp eller flaske. Nærheten kan man få selv om man bruker flaske. Jeg syns det er synd når mødre får dårlig samvittighet hvis de må gi opp ammingen, uansett årsak. Ja, morsmelk er bra, men barna vokser fint opp på mme også! :o) Kos dere med de små og gjør det som føles best for deg og dere! :o)

30.12.2012
Sofiemamma
Sofiemamma

Blir litt lei meg av å lese dette, men det er ingens feil andre enn min. For jeg måtte gi opp til slutt. Fikk brystbetennelse og såre vorter så klarte ikke ha vesle ved brystet nok til at han ble mett. Var tvunget til flaske både med morsmelk og erstatning da jeg ikke hadde nok melk. Og lille er skikkelig utålmodig og sinna så da jeg iherdig prøvde amming igjen ble både han og jeg slitne, og jeg slet enormt med selvtillit etc. Til slutt sa helsesøster at jeg ikke skulle stresse det mer. Han er bare 4 uker, så føler jeg ikke burde gi opp, men har en historie med anoreksi så alle syntes jeg ikke skulle presse meg eller han slik at det gikk utover min psyke og vår kosetid. Så han får mme og har det veldig bra. Jeg har det jeg og, og det er mulig å ha masse nærhet under måltidene selv med flaske. Likevel er det litt sårt da det liksom er opplest og vedtatt at det er amming som gjelder og at mme ikke er såå bra.. Likevel trøster jeg meg med at jeg elsker gutten min overalt på jord og han får mat rene bleier og masse masse omsorg og kjærlighet .

29.12.2012
Kathy12
Kathy12

Jag får tyvärr inte amma mer än på nätterna

Ger Nan hela dagarna och det funkar super bra! Min lilla slukar det, växer så det knakar och är veldi glad. Myser hud mot hud lite på dagarna bara för att få närheten :)

05.12.2012
fannype
fannype

takk for at dere svarte. jeg begynte idag md nan og tenkt at dt skal kun være krise bruk ikke hver gang men når han lille mister tålmodighet og jeg er tomt for min ferdig pompet melk. dt som er saken er at jeg har prøvd å gi bryst uten skjold men pgv små brystknopper så tar han ikke brystet selv om jeg har prøvd flere ganger.

21.11.2012
bia86
bia86
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...