Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Ikke klar.

Håper denne følelsen går bort snart. Har en følelse at jeg ikke vil takle ett barn til, er utslitt og blir psykisk knekt av en sånn tanke... What to do?

14.11.2012
bartender1987
bartender1987

Snuppa er snart 16 mnd og nr to kommer i april. Så det blir det ca 20mnd mellom. Takk for støtte... Jeg er ikke så veldig glad i å åpne meg for fremmede, og det tok meg litttid med gubben oxo... Så det er liksom ikke så enkelt.

22.11.2012
bartender1987
bartender1987

Det var leit å høre :(

Er det ingen i området der du bor som du kan prate med å lette litt på trykket ovenfor? Helsestasjonen eller noe? Jeg skjønner hva du mener (men kan ikke føle det du føler på en måte siden vi er ulike), og føler litt kaos innimellom. Om du trenger noen å prate med er det bare å si fra.

Når er forresten termin din og hvor mange mnd blir den eldste?

Her kommer nummer to i mai, så det blir nesten 21 mnd mellom de :)

20.11.2012
steinkaka
steinkaka

Det jeg mente var at jeg har ei fra før som nesten er to når den nye babyen kommer, men siste tiden har jeg tenkt på om jeg kommer til å ha nok ork. Da blir det to smårollinger, og to hunder(som ikke er aktuelle å kvitte seg med.) og alle andre bekymringer også. Jeg har en fantastisk mann som stiller opp med alt han kan. Første fødsel var traumatisk og det er vel rundt fødsel jeg føler mest skrekk. Jeg holdt tross alt på å miste den første, hva om noe skjer denne gangen? OG DISSE TANKENE HAR IKKE VÆRT MED MEG HELE TIDEN, SÅ IKKE KOMMENTER BARE FOR Å DØMME MEG. (Jenta24) -

20.11.2012
bartender1987
bartender1987

LItt usikker på hva du mener jeg også, men uansett. Jeg kjenner meg igjen i begge alternativene. Dersom det er strevsomt med et barn - bare jeg følte jeg kun har nok kjærlighet til ene barnet mitt og vil oppleve ALT med henne i flere år, nå går ting så på skinner og jeg kjenner henne så godt. Jeg tenkte at om jeg venter noen år kommer jeg aldri til å ønske flere barn, men tror du ikke vi blir gravide - litt tidligere enn planlagt. Tankene har svirret, jeg har vært fortvila, frustrert og sinna på meg selv. Jeg ønsker så inderlig enda et barn til, og tanken på abort var ikke der for meg, men samboer. Jeg fant fort ut at jeg tar det som måtte komme, og hjertet har nok til begge to. Daglig har jeg alt ansvar for jenta vår, og alt som fører med. Samboer er mye borte. Jobber tidlig og sent, samtidig går han på skole - så jeg klarer meg selv. Når han endelig er hjemme føles det fantastisk, og jeg er sikker på det går fint med to små i hus.

 

Jeg håper du finner ut av situasjonen din. Enten om du har et barn og velger å kun ha dette, eller om dere får enda en til. Det er slitsomt nok med et barn, og to barn gjør hverken tida eller forholdet bedre. - MEN jeg er sikker på at alt går, dersom man legger litt i det :D

19.11.2012
steinkaka
steinkaka
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...