Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

kommer han til å syns jeg er like fin etter på?

Har grublet en del på dette temaet rund om min samboer syns jeg er like "fin" etter at jeg har født en unge. Er egentlig ganske bekymret :/ tenk vist ikkje og tenk vist han da bare vil finne en ny osv. Er ganske grusomt å tenke på :/ noen som har noe tips?

12.11.2012
anistosal
anistosal

Jeg tror ikke du har så mye å bekymre deg for. Selv om man vil se litt annerledes ut den første tiden, så er det jo tross søt på grunn av at du har båret frem barnet deres :) det i seg selv gjør nok at han både vil elske deg og kroppen din :) tenk hvor takknemlig han vil være for at du har båret frem et barn for ham :)

13.11.2012
Line 87
Line 87

Jeg vet ikke hvordan din samboer er, men min samboer la ikke skjul på at han ikke syns jeg var like fin rund og god (som alle forteller, at gravide er så flotte og fine...) ;) men han var like glad i meg. Og utrolig stolt. Det som jeg tror er viktig er å opprettholde god kommunikasjon, nærhet selvom den lille tar mye tid fra deg (og du har nok av kos med den, iallefall hva jeg synes), gi komplimenter o.l. Det første året er det du hører er tøffest, og vi hadde det BEINTØFT første 6mnd. Alt går seg til. Ettersom jeg kviknet til ut fra min lille boble har forholdet fått ny gnist igjen - og komplimentene fra han og hans nærhet viser at han er like og ikke mer glad i meg nå :D

 

Ikke bekymre deg så mye. Prat sammen om det som plager deg. Hør hva han syns og mener om det. Jeg er sikker på han føler at du er vakker - på sin måte selvom du forandrer deg :)

13.11.2012
steinkaka
steinkaka
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...