Farlig?

Noen som har noe erfaring med mageknip under graviditet? Er gravid i uke 7.. Blir litt redd når jeg ikke vet hva dette vil føre til.. Hadde det ikke sånn i mitt første svangerskap..

25.10.2012
LoveHeart
LoveHeart

Jeg hadde veldig vonde smerter, kjentes ut som menssmerter. De har avtatt litt nå, er i uke 13. Er visst vanlig :-)

11.11.2012
Siljees
Siljees

Hei, jeg hadde mye av det i begynnelsen og snakket med legen om dette. Hun mente at min var luft som klarer ikke å passere like lett i tykktsrmen som før. Hun mente at jeg skulle passe meg for mat som lager mye luft i magen og prøve det litt frem. Kål er tabu nå- da har jeg smerter i 3 dager! Ting som bønner, linser og salat har vært Ok for meg. Går du regelmessig på do? Hvis ikke må du gjøre noe med det for disse ting henger ofte sammen. Jeg ble plaget av forstoppelse også og har to råd som fungerer - en skje med maltekstrakt i melken eller 1 Kiwi på tom mage om morningen.
Når jeg har smerter er det et par ting jeg gjør som jeg tror hjelper meg: krøller meg i forsterstillign og ligge slikt litt, så litt på mage og så med beina høyt opp etter veggen. Rekkefølgen er ubetydelig, så prøv deg frem om noen av disse stillingene hjelper deg å få luften til å passere videre. Lykke til!

09.11.2012
TeaL
TeaL

Gikk over etter litt.. Har lest litt på nettet, og det er vist veldig vanlig :) godt er det.. Takk for svar :))

26.10.2012
LoveHeart
LoveHeart
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...