Trenger nattesøvn

Jeg trenger virkelig å få sove mine åtte timer, men med ei på snart femten mnd som plutselig våkner midt på natta og skriker i full panikk, er jo det litt vanskelig... Har prøvd å legge henne tidlig, normal tid og sent, men uansett så våkner hun i omtrent tre tiden HVER ENESTE NATT uten unntak. Dette er noe hun har gjort den siste mnd ca, aldri før. Jeg har prøvd å overse henne, men det fungerer bare til en viss grad. Synes det liksom ikke er så greit å la henne stå å skrike for full hals midt på natta når hele familien våkner av det... Hva kan jeg gjøre annerledes? Har forsøkt nattlys, bamse, leker, vann, smokk og div andre ting...... HJELP MEG, jeg er utslitt......

23.10.2012
bartender1987
bartender1987

Hehe. Så greit ;)

29.10.2012
nino
nino

Hehe. Så greit ;)

27.10.2012
nino
nino

Hehe... Jeg rakk ikke å prøve det... Hun sov hele natta igjennom sånn plutselig... Og har gjort det to netter på rad... ;)

26.10.2012
bartender1987
bartender1987

Var det noe suksess?

26.10.2012
nino
nino

Tusen takk, siden jeg har fri i morgen, vil dette taes ibruk allerede i natt... Takk skal du ha

23.10.2012
bartender1987
bartender1987

Hei. husker ikke helt hvor gammel min gutt var, men mulig rundt den tiden. Begynte plutselig å våkne om natta og var våken flere timer. Jeg ringte til helsestasjonen til slutt og spurte om råd.. Der fikk jeg et virkelig godt råd som jeg ble ovverrasket over.

Det handler mye om trygghet.. Når hun våkner går du inn og setter deg ved siden av sengen og holder/legger en hånd/arm over brystet hennes og bare sitter der. Ikke se på henne. Se andre vei. Hun skal ikke ha kontakt med deg men nærhet. Når hun sovner går du forsiktig ut. Pass på å vente til hun har sovnet men ikke for lenge da de variere fort fra tung til lett søvn. Dette gjorde jeg.. Vi tok det en fredag (natt til lørdag) så jeg kunne få sove dagen etter da jeg var forberedt på å vær oppe en del. Satt inne hos han veeeeldig lenge. Sikkert en time.. Og måtte også inn igjen ett par ganger, men da var det snakk om 10-15 min. Lørdag kveld tok jeg på meg klokken min for det hadde jeg ikke natta før (og lurte jo veldig på hvor lenge jeg hadde sittet hos han.) Så jeg var klar og forberedt på enda en natt... men den kom aldri!! :D jeg våknet av meg selv og såg på klokken og den var over 0700 om morgenen!! (Han har alltid våknet mellom 05-06 som regel).. Jeg var veeeeldig positivt ovverrasket kan du si..

Det kan godt vær du må gjennom flere netter. Det varierer nok. Men de sa på helsestasjonen også at dette rådet hadde de gitt mange og de fleste hadde positiv respons!

Det er verdt å prøve ;p Søvn må vi ha alle! :)

 

23.10.2012
nino
nino
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...