Når begynne å handle inn saker å ting?

Litt usikker på når vi skal begynne å handle inn barnevogn, seng osv. Når begynte dere? Klør litt i fingra etter å begynne å handle inn :)

13.10.2012
annemor86
annemor86

Har nesten alt fra før jeg, veldig greit :)

03.01.2013
Ap0nia
Ap0nia

Jeg tok det litt etter litt. Er jo ganske dyrt alt ting så kan være lurt å ta litt hver måned. Det er koselig å gjøre det på måten også, for er jo så gøy å handle inn!! Kjøpte de første klærne etter UL. Seng i uke 26. Vogn i uke 30. Stellebord og bilsete i uke 34:) Så ellers andre ting innimellom :)

04.12.2012
andreagdg
andreagdg

Jeg skal handle inn seng,vogn,stellebord nå på ei nettside med graviditetgaranti (er i uke 21)+++ så tar jeg små tingene til babyen som klær ++ når det nermer seg slutten :)) så har jeg noe å kose meg med hele svangerskapet :)

 

04.12.2012
Sperstad
Sperstad

Jeg kjøpte den første bodyen samme dag som ul, for da visste jeg at alt var bra med den lille. Så kjøpte vi inn litt etterhvert, for det koster jo en del alt som man skal ha. Seng ble vel kjøpt inn når jeg var 6 mnd på vei, og barnevogn fikk vi fra morfarn. Stellebord fikk vi og, så den utgiften slapp vi og. Bilstol kjøpte vi ganske tidlig, men kun for at sambo fikk den billig på jobb. Klær ble kjøpt litt nå og da. Nå visste jo vi hva vi fikk, så var jo litt enklere å handle inn klær å sånt litt tidlig, så det ikke bare ble nøytrale farger. Men vil anbefale å ta det litt etterhvert, så du ikke får den helt store utgiften på en gang. Vi var vel helt ferdig med å kjøpe inn alt ca 1-1,5 mnd før termin. Veldig greit å ha det klart i tilfelle de har det litt travelt med å komme ;)

30.10.2012
jåsjenta
jåsjenta

Venta til etter ultralyd, då begynte eg å sjå på nett etter brukte vogner. Men var så heldig at eg fekk ei av ei vennine, det samme gjaldt nesten alt utstyr så kjøpte bare lit klær, treng jo ikkje så mye i begynelsen.

13.10.2012
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...