barnedåp!

Hei! Jeg lurte egentlig på hva som er normalt når det gjelder selskapet etter dåpen. Hvor mange er det normalt å be, og hvem er det normalt å be! Jeg har ikke noe stor familie, 6 søskenbarn, og ingen av de har barn fra før! Kontakten er slik den skal være, men kanskje med to av de har jeg enda mer kontakt enn de andre. Og føler i alle fall jeg må be de to, men da får jeg dårlig samvittighet for de andre hvis de ikke bli bedt. Har to onkler og en tante, Deres unger er yngre enn meg, og jeg er 20. de to som jeg har god kontakt med er 24 og 30.  Min samboer har en mye større familie og har ikke samme kontakten som det jeg og min familie har. Så han er usikker på hvem han vil be enda.. Uansett om vi velger stort selskap eller lite, er den plassen vi bor på nå litt for liten uansett, så vi må leie et lokale som er her i bygda jeg bor.. Barne vil tilsammen få 4 oldeforeldre, 4 besteforeldre, 2 tanter og 1 onkel.    Hva har dere gjort eller tenkt å gjøre når det gjelder dåpen? hvor mange og hvem inviterte dere?

11.10.2012
chr92
chr92

Okey! takk! får tenke på det å se litt ann tror jeg, enda 5-6 mnd til dette skal skje:)

12.10.2012
chr92
chr92

Okey! takk! får tenke på det å se litt ann tror jeg, enda 5-6 mnd til dette skal skje:)

12.10.2012
chr92
chr92

vi kommer til å be barnets; onkler og tanter (ialt 5tilsammen), besteforeldre (blir 7..), oldeforeldre, faddere (2+ eventuelle ledsagere)

Vi kommer ikke til å be våre onkler og tanter eller søskenbarn, rett og slett det blir alt for mange, og syns det er litt kosligere med en dåp der de nermeste samles..
Skal også ha det hjemme, så det er på smertegrensen av hva vi har plass til allerede :p

11.10.2012
Katha90
Katha90
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...