Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Bil med STORT bagasjerom

Heisann! Kanskje nokon her inne kan hjelpa meg med ein ting? :)  Me skal kjøpa oss ein ny bil,men treng ein bil med STORT bagasjerom! Har ein stor hund som skal i bagasjerommet, samt vogn og evt handlevarer.   (Dei bilene me har sett på er Mazda 6,Ford Mondeo og VW Passat)    Kva bil anbefaler de? :)

10.10.2012
AneMir
AneMir

Må nok si meg enig i de andre som anbefaler caravelle. Er du ute etter STORT bagasjerom så er nok dette bilen. Eneste jeg har å trekke ned på den er at baksetet ikke er noe særlig å sitte i på lange turer. Men skal du ha f.eks hundebur, barnevogn + alt annet som barn medfører, så er ikke en vanlig stasjonsvogn stor i grunn. Har selv Volvo xc70, og det er jo i grunn en stor stv, men når vi var på ferie i sommer med barnevogn og alt annet man trenger for 2 ukers ferie for 2 voksne og ett barn+ alt som ble shoppet, så var det ikke store plassen igjen i bilen for å si det sånn. Ble litt kaos når vi punkterte på motorveien og reservehjulet lå under ALT som var i bagasjerommet.hehe... Men svigerforeldrene mine har caravelle, og de reiser land og strand rundt på hundeutstilling, og med plass til 5 mellomstore hunder i hvert sitt bur er ikke noe problem i det heletatt :)

30.10.2012
jåsjenta
jåsjenta

CARAVELLE UTEN TVIL. Vi har to store hunder og samme problem

24.10.2012
bartender1987
bartender1987

vi har VW PAssat 07mod, er kjempefornøyd og overrasket over plass i denne bilen..
men tviler litt på at dere får ett stort bur, vogn og andre varer inni bagasjerommet samtidig, det kan kanskje gå, men tror det blir trangt (nå vet jeg ikke hvor stort bur dere har, og vogn men)
Det samme tror jeg gjelder de andre 2 bilene også.
Men det er jo bare å spørre forhandler når dere kjiker på bil om dere kan få prøve og laste inn i bilen for å se om den blir stor nok, er de serriøse og ønsker og selge skal ikke det være noe problem iallefall :)

11.10.2012
Katha90
Katha90
Barn på 3 år og 4 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...