Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Baby med på flytur

Hei! Jeg har termin i starten av november, og helt siden vi fant ut at jeg var gravid så har vi vært enige om å dra til varmere strøk vinteren 2013:) rett og slett fordi vi trenger et avbrekk fra den altfor lange vinteren! Er det noen som har erfaring med å fly med baby? Vår er ca 3-4 mnd når vi tenker å dra. Flyturen blir på et sted mellom 5,5- 9 timer:)

28.09.2012
Mia1990
Mia1990
Nyfødt

Vi dro til Spania i sommer og da var lillegutt 3 måneder=) Amma når vi tok av og landet! Ikke noe promblem i det hele tatt. Sov nesten hele tiden han :) Jeg tenkte at om han ble sutrete, så var det jo bare å gi han pupp, da blir det som regel bra uansett=) Så ingeting å grue seg til....det er enklest å reise med de når de er så små...blir vel verre når de begynner å gå og ikke vil sitte stille;)

Et tips er å ta med babybjørn, blir jo så mye baggasje å drasse på=) Hadde ikke klart oss uten!

02.10.2012
Marry84
Marry84

Jeg fløy med min sønn første gang da han var rundt 3mnd. Det var ikke noe problem. Fikk råd på helsestasjonen om å amme, gi flaske eller bare få han til å sutte på sutten under letting og landing for å unngå propper i ørene. Da han hadde fått mat, sov han som en stein til vi landet etter 1times flytur.

02.10.2012
EvaLi
EvaLi
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...