Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

mistet jobben midt i svangerskapet

Hei!   Lurte på om noen har vært igjennom det samme som meg.  Jeg mistet jobben min ufrivillig midt i svangerskapet.. skal ha baby i desember. Det jeg er usikker på da er om jeg får foreldrepenger som jeg hadde planlagt. Siden jeg tar ut permisjonen noen uker tidligere, har jeg opptjent 6 av 10 mnd. Er det dette som blir beregnet da, eller blir det inntekten jeg hadde den siste mnd før fødsel som da blir = 0?

07.09.2012
chr92
chr92
Barn på 3 år og 2 måneder

Hos nav så er det de tre siste mnd du jobber som teller.. Men hvis du fikk sparken, kan du klage på dette, fordi hvis jobben din er klar over svangerskapet har de ikke lov til å sparke deg, med mindre du har gjort noe imot reglemanget for arbeidsplassen

09.11.2012
bartender1987
bartender1987

Du får foreldrepengene dine, men de ukene du er uten jobb før inngår ikke i dem.
Jobben jeg hadde sist jeg var gravid la ned butikken da jeg var i permisjon, så stod uten jobb da dem var ferdig. Heldigvis fikk jeg jobb 2 måneder etter permisjonen var over og vi hadde da akkurat fått min sønn hos en dagmamma.

09.11.2012
EliseAM
EliseAM

Detta hände mig också så jag ringde nav och frågade hur de då skulle räkna ut föräldrapenningen. De svarade mig att om jag har jobbat mer än 6 av 10 månader innan permisjon så kommer de räkna på lönen och inte dagpengarna jag kommer gå på de sista månaderna så jag hoppas detta stämmer. Jag har termin i nov och har inte sökt om föräldrapengar än men det är väl dags att göra det :)

15.09.2012
MiaLund
MiaLund
Barn på 3 år og 4 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...