:'(

vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette her, men må bare få d ut likevel. Jeg spontanaborterte nemlig i dag, uten å vite at jeg var gravid. Syns d er helt forferdelig at jeg opplever dette enda en gang, dette er 3 gangen jeg mister, og 2 av gangene har jeg gått på prevansjon (p plaster og p piller.) Jeg går jo på p piller fordi jeg ikke ønsker å bli gravid, jeg har 3 flotte barn og har ikke hverken plass eller kapasitet til flere barn. Men jeg er så lei meg likevel, forferdelig følelse rett og slett :( og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre siden prevansjonen har sviktet meg 2 ganger. Noen andre som har opplevd dette? Dere som har meg på facebook, ikke skriv noe om dette der...Er bare min mann som vet om d, og vil ikke at d skal komme ut heller.

18.08.2012
Gunka
Gunka

Du sier at du har hatt blodpropp. Da kan det være lurt å holde seg unna østrogenholdige p-piller da disse kan øke risikoen for blodpropp. Cerazette vil være et godt alternativ for deg å bruke, tenker jeg... Qlaira er en ny type p-pille som for meg høres ut som lite effektiv prevensjonsmiddel ut ifra den reklamen jeg har lest.

21.01.2013
warda27
warda27

takk for d 3

21.08.2012
Gunka
Gunka

jeg fikk blodpropp under forrige svangerskap, og dermed er d veldig lite (egentlig ingenting) jeg kan bruke av vanlige prevansjonsmidler, utenom kondom da. Men jeg klarte å krangle meg til å få disse p pillene jeg har nå (Qlaria) siden d ikke var så mye hormoner i de. Men hva jeg skal gjøre nå aner jeg faktisk ikke, har veldig lite lyst å oppleve dette enda en gang.

19.08.2012
Gunka
Gunka

ble gravid i 09, jikk på p-piller, tok abort.. følte meg alt for ung, og kjente ikke BF så godt enda, var heller ikke ferdig med Videregående..
ble igjen gravid slutten av 11, mistet i uke 11+5, gikk på p-piller, vi bestemte oss for å se hva som skjedde etterpå, og startet ikke med prevensjon. fikk ikke mens etterpå og er nå 27uker på veg! :)

hvilken prevensjon jeg skal prøve nå etter fødsel er jeg svært usikker på, for jeg tåler ikke de sterke p-pillene (med mye hormoner), og de svakere er tydelevis for dårlig :p
så lurer på om jeg på prøve hormonspiral etterpå, kobberspiral er uaktuelt med tanke på at jeg plages med smerter osv under mens fra før..

19.08.2012
Katha90
Katha90
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...