Fordel og ulempe med tette barn?

Vi har ei datter på 4 mnd. Men lurer på om vi bare skal fortsette uten prevensjon å satse på neste graviditet. Erfariger med tette barn? Fordeler og ulemper?

12.08.2012
krisdine
krisdine

har to gutter med 15 mnd mellom. de er nå 14 og snart 13. klart det var tøft helt i starten men fra 3-4 års alder ble det veldig mye lettere. og de har hatt stor glede av hverandre. de er veldig ulike og har forskjellig vennekrets. men alt i alt veldig bra å ha dem tette. har en attpåklatt som er 7 år yngre. og han har ikke den samme søskenkontakten dessverre...

31.03.2013
larmen
larmen

Jeg har en gutt på 1 år å to uker nå. Og om 4 uker kommer neste gutt:-) det var absolutt ikke planlagt men abort var helt utelukket! Tenk så mye glede dem får av hverandre opp igjennom åra:-) bare gleder meg jeg nå. Er sikkert litt jobb de første åra men det er bare morro. Heller to tette enn å vente mange år mellom vær. Da blir man ferdig med småbarnsperioden med en gang:-)

23.03.2013
milla2507
milla2507

Jeg tror det er forskjelig til par til par:-)

Jeg kjønner nok. men å ha familie er bedre en å ha bare døeting runt seg.

30.01.2013
manchester18
manchester18

Hei, jeg har ei jente på 7 år, en gutt som blir 1 på mandag, å er no gravid i uke 8 :)) jeg synest det hva greit med stor alders sprik. Men alikavell velgte vi for å få to tette også. Å det gjor vi litt i den grun, at no er jeg hjemme å tiden for oss føltes perfekt med en til :) kommet nok til å bli travelt, men alika vel utrolig kooos :))) å man får jo tid til barna om dem er tett eller ikke. Jenta her i huset skeit litt nor lille bror kom, gor hu hadde jo hatt oss aleine i 7 år. Så du må bare finne ut hva dere ønsker. Ingen foreldre er like :)) masse lykke til med valget :)

02.11.2012
Mjaurit85
Mjaurit85

Jeg personlig er glad for at jeg ikke får tette barn, har en gutt på 3 som vil være 4 (+3mnd) når neste man kommer i mars og jeg er glad for den tiden jeg har fått med han! Har kun vært han og vi har nytt det disse årene. Og ikke minst har jeg vært glad for at jeg kun hadde en å disiplinere, oppdragelse er hardt spesielt trassalderen! Så jeg tenker når neste man kommer nå er gutten min så stor at han heller hjelper til enn at jeg må stelle mye med han også. Han får deltatt i babyen sitt liv på en helt annen måte enn hvis det var kun et år mellom de. Min søster har to tette, 17 mnd mellom og hun sier at hun fikk nesten ikke nyte de første årene, de bare fløy forbi. Er selv minst med to søstre som Forøvrig er 4 og 9 år eldre enn meg og vi har et veldig veldig godt forhold! Men det er bare deg og din mann som vet hva som passer best i deres familie:)

24.09.2012
Masjita
Masjita

Jeg funderer også på å skaffe barn i tett alder og ser egentlig ikke noen ulemper med det. Kanskje at det blir litt ekstra arbeid med to små i et år eller to, sen bare gøy :-) Tenk å kult å ha et søsken søm er neste like gammel som en selv.

23.09.2012
XenaX
XenaX
Barn på 3 år og 4 måneder

Gratulerer. :-D Hva tenker du/dere om så tette barn?

12.08.2012
krisdine
krisdine
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...