Er det farlig å ligge på magen når man er i uke 16?

Hei folkens :). Jeg elsker å sove på magen og sovner som vanlig fortest når jeg gjør det. Noen ganger føler jeg at jeg kansje moser babyen i magen eller kansje skader det...? Er det noen som vet om det er farlig å sove på magen når man er i uke 16? Var hos legen for første gang i går og glemte å spørre legen min om det. Setter stor pris på svar. Takk :)

08.08.2012
Cinderella
Cinderella

Hei linntf :).

Det er godt å høre at man kan ligge på magen så lenge :). Ja, jeg har funnet ut av det hehehe... at det er ubehagelig å ligge på ryggen. Får vondt med engang jeg legger meg på ryggen. Uff nei det er skikkelig ubehagelig! Takk for svar ;)...

28.08.2012
Cinderella
Cinderella

Jeg sov på magen hele svangerskapet med første man, og det gikke veldig bra, var veldig liten med henne.. Denne gangen ligger jeg fortsatt på magen og er i uke 13 nå... :) Det som er ubehgaelig er ryggen ettersom babyen vokser.... har hørt at det ikke er bra for verken barnet eller mor å ligge på ryggen. :)

18.08.2012
linntf
linntf

Takk for det tonjis. Det er virkelig en lettelse å vite at det ikke er farlig. Nå kan jeg sove på magen med god samvittighet og nyte det ja :). Takk for svar :) !

10.08.2012
Cinderella
Cinderella

Barnet er meget godt beskyttet, så det skal ganske mye til for at noe skal skje med det (han/hun). Skjønner at du er bekymret, men du kan bare ta det helt med ro og bare nyte tiden fremover :) jeg er i uke 26 og ligger ikke lenger så ofte på magen, men kun forsi magen er for stor så det blir ubehagelig for meg :)

09.08.2012
tonjis
tonjis

Takk for det Mortmarkus (:

08.08.2012
Cinderella
Cinderella

Hei. Godt å vite at det ikke er farlig :). Da vet jeg at jeg skal slutte med det når det blir ubehaglig å ligge på magen. Men nå går det bra så langt. Tusen takk for svar :)!

08.08.2012
Cinderella
Cinderella

er nok ikke farlig. vil tro du kjenner ubehag før babyn. det som derimot kan være ekkelt er å ligge på ryggen (ikke for alle, men for mange) når barnet blir stort. for da vil den klemme på hovedpulsåren (?) og føre til svimmelhet. (Vena Cava- syndrom).

08.08.2012
Katha90
Katha90

Hei Cinderella:)

Det er ikke farlig å sove på magen, men når du kjenner at det er ubehagelig så bør du begynne å sove på siden eller på ryggen.

Med mitt første barn, så elsket jeg å sove på ryggen, etter jeg ble gravid ville jeg kun sove på magen! Men merket vel i uke 25 at dette ikke lenger gikk.. Sov derfor på siden med en pute innover mot magen så jeg ikke skulle rulle over:)

PS: Syken din vil også være med å hjelpe deg her etter hvert:)

08.08.2012
mortmarkus
mortmarkus
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...