store smerter

hei Jeg er gravid med første, bare 7 uker på vei. tok test for 2 uker siden som viste positiv, hadde tatt en test i forveien men var for tidlig ute. Har hatt store smerter i nedre del av magen, hører det er normalt med smerter, men er virkelig så jeg ligger å vrir meg, og jeg har en normal om ikke høyere smerteterskel. Ingen blødning så virker jo som ting skal være i orden. begynner å bli kvalm i løpet av dagen, å ser på det som positivt=) Er det noen som har eller har hatt samme erfaring?

07.08.2012
Belle88
Belle88
Barn på 3 år

i natt dro jeg på legevakta etter å ha våknet av store smerter i livmoren og eggstokkene. Både mannen og meg var ganske bekymret. Fikk ikke mye svar der, men at det kunne være en syste eller svangerskap utenfor livmor. Blodprøven var bra så vi dro hjem igjen. våknet i dag med smerter, litt avtagende. Fikk time hos legen kl 11, han henviste meg til en fantastisk gynokolog som fikk sett på meg med en gang!

Der fikk jeg bekreftet min første tanke at det var "voksesmerter". Jeg har en sensitiv livmor så derfor opplever jeg disse smertene som andre ikke gjør, mest sansynlig. fikk til og med se hjerterytmen til den lille krabaten=D Kjempe fornøyd og veldig gla det ikke var noe i veien!

08.08.2012
Belle88
Belle88

Skal til legen på fredag så ordner det seg vel. Prøver å ikke bekymre meg for det, da blir det jo bare verre. takk for svar=)

07.08.2012
Belle88
Belle88

Tror ikke det er tarmene, for jeg kjenner det er vondt fra eggstokkene, og i livmoren. Er det vanlig å ha  store smerter hver dag når man er gravid? det utvikler seg mye nå, så tror det er det jeg kjenner, men er det normalt at det skal gjøre så vondt?

07.08.2012
Belle88
Belle88

tarmene begynner og jobbe tregere. så det er nok gasser som samler seg opp og presser på.. rimelig normalt, VONDT men ikke farlig :p

07.08.2012
Katha90
Katha90
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...