få et godt forhold til pappaen til babyen :)

Det er viktig og ha et godt forhold til barne faren under gravidteten så faren også kan få låv til å være på denne utrulige reisen vi gravide opplever, jeg og barne faren er i sammen og har vert det snart i 5 månder, jeg innkluderer han i graviditeten og sier hvordan jeg opplever den. Tror det er et godt tips å innkludere barnefaren så dere kan begge nyte graviditeten uansett om babyen ikker komme på et passende tidspunkt, jeg gleder eg til å få holde ungen i henndene for første gang å det gjør barne faren like mye som meg:)

22.07.2012
aaseelin
aaseelin

Jeg opplever også litt samme mangel på interesse! Er ikke noen hyggelig følelse!

21.09.2015
TonjeChristineS
TonjeChristineS
Barn på 1 år og 6 måneder

Hei.. Jeg har prøvd å inkludere barnefaren (min forlovede), men han virker ikke interessert. Han sier han gleder seg og at han vil bli med på alle undersøkelser men han viser ikke at han gleder seg. Er 5+5 på vei og har undersøkelse neste tirsdag (blir da 6+2), han sier han vil bli med men jeg er usikker på han.. Han viser at han er kald og uinteressert men sier noe helt annet. Graviditeten kom på et litt dårlig tidspunkt og uventet (ved siden av ppillen) men vi bestemte oss sammen for å beholde det.. Hva kan jeg gjøre??

10.10.2014
Jellyo
Jellyo

Vel riktig det du sier at man skal ta med,fortelle og informere,bare det at da er det greit å få noe ordentlig respons.,Ikke alle som er så engasjerte,fint du har en sä engasjerende sambo,det trengs virkelig i en slik periode.. All lykke til dere videre:)

07.07.2014
Faji
Faji
Baby på 8 måneder

Jeg har mange venniner som ikke inkluderer barnefaren under gradiviteten, jeg tar med barnefaren med til jordmor, ultralyder, han er flink til å lese på nettet, han gleder seg, når vi går å legger oss så snakker han til babyen i magen " jeg elsker dere begge to" sier han alltid før vi legger oss, han holder meg på magen får å kjenne spark. han lar meg styre med shopping til babyen, å det er helt okei får han:-) Nå skal det også sies at vi er samboere å vært sammen i 6 år :-) men han ønsker også å delta i alt jeg skal på :-)  han er veldig engasjert både hvordan barnet vokser å hvordan jeg har det. Det er en veldig herlig følelse å se at han engasjerer seg å støtter meg, dette er vårt første barn 3 *Livet er herlig!* *Føler seg heldig* 3

03.07.2014
SiljeMarie90
SiljeMarie90
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...