Røykeslutt..

er 3mnd på vei og prøver for alt å kutte ut røyken, er der noen som har noen tips eller erfaring med dette?

21.07.2012
Theresegravid
Theresegravid

Jeg er veldig glad for at jeg sluttet å røyke før jeg ble gravid, (Selvom det kanskje er grunnen til at jeg ble gravid haha!) for ellers tror jeg at jeg hadde hatt problemer med å slutte å røyke..skjønner at det er hardt å ha det suget særlig når du ikke bare skader degselv men også ditt eget barn :(

Som Monicab sier så satt jeg å så på en episode av "ung,dum og gravid" der de viste hvor farlig det var å bare ta en røyk. At hver eneste gang man tok et trekk så ville det være som å knipe igjen navlestrengen og stenge oksygenet til babyen ute, for HVERT TREKK..det er egentlig ganske skremmende. Men det som var mest skremmende var jo konsekvensene sa hun. Hvis man røyker for mye kan man få morkakeløsning og da dør babyen momentant..ikke noe man vil oppleve!

Nå er ikke dette meningen å si for å skremme deg men anbefaler deg til å prøve å tenke litt på det.. jeg savner VANEN med å røyke men jeg har ikke suget lengre. Så er det meste bedre enn selve røyken..plaster, tyggis, drops, e-sigaretter! Håper dette var til litt hjelp :)

04.08.2012
ToiniFFS
ToiniFFS
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...