Røykeslutt..

er 3mnd på vei og prøver for alt å kutte ut røyken, er der noen som har noen tips eller erfaring med dette?

21.07.2012
Theresegravid
Theresegravid

Jeg er veldig glad for at jeg sluttet å røyke før jeg ble gravid, (Selvom det kanskje er grunnen til at jeg ble gravid haha!) for ellers tror jeg at jeg hadde hatt problemer med å slutte å røyke..skjønner at det er hardt å ha det suget særlig når du ikke bare skader degselv men også ditt eget barn :(

Som Monicab sier så satt jeg å så på en episode av "ung,dum og gravid" der de viste hvor farlig det var å bare ta en røyk. At hver eneste gang man tok et trekk så ville det være som å knipe igjen navlestrengen og stenge oksygenet til babyen ute, for HVERT TREKK..det er egentlig ganske skremmende. Men det som var mest skremmende var jo konsekvensene sa hun. Hvis man røyker for mye kan man få morkakeløsning og da dør babyen momentant..ikke noe man vil oppleve!

Nå er ikke dette meningen å si for å skremme deg men anbefaler deg til å prøve å tenke litt på det.. jeg savner VANEN med å røyke men jeg har ikke suget lengre. Så er det meste bedre enn selve røyken..plaster, tyggis, drops, e-sigaretter! Håper dette var til litt hjelp :)

04.08.2012
ToiniFFS
ToiniFFS

Jeg fant ut at jeg var gravid når jeg var 2 uker på vei, da gikk jeg fra å røyke 20 om dagen til maks 5 og mildere røyk, når jeg var 11 uker på vei sluttet jeg helt, det gikk da veldig fint. Jeg hadde så dårlig samvittighet for å røyke og bare så for meg bebisen vri seg i "smerter" når jeg røyket så da var det ikke noe problem. Men det hjalp å kutte ned først.

Nå har jeg vært røykfri i 9 mnd, drakk to øl her en dag og ble svææært røyksugen, tok ett trekk og ALDRI skal jeg røyke igjen.. Hihi.. Smakte så dritt, hostet og fikk skikkelig dårlig ånde..

Som tips så sier jeg, kutt ned, røyk ekstra mild, tenk på fordelen for både deg og babyen. :) Tenk så mye penger du kan spare eller bruke på babyting istedenfor:)

27.07.2012
Bebis88
Bebis88

Har ikkje sjølv erfaring. Men typen min kutta røyken tvert den dagen eg hadde termin. Han har ikkje tatt eit drag sidan. Han sa at det bare var å pa bestemt seg for det, savna det vist lit i begynelsen, men mest vanen, sa han vertfall.

Så bestem deg å hold fast ved det.

21.07.2012
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...