Tips ombæreseler til min 1 åring!Tips om hvilken type bæresele/sjal som anbefales til min 1 åring?

Hei!  Jeg har tenkt å kjøpe nye bæreseler til lillemann. Har noen erfaring med dette, og kan komme med anbefalninger på hva jeg bør kjøpe? Jeg skal bruke den på små tureriskog og mark,og såskaljeg hadenmed til syden i høst, når vi reiser.Det er viktig at den er lett å få av og på,ogkomfortabel, og at den passer mitt bruk. Og ikke minst at han kan bruke den en stund. Lillemanner ikke så stor, han veier mellom 7-8 kg. nå, og er 1 år.

12.07.2012
baby1finnmark
baby1finnmark

Manduca er den beste synes jeg :)

11.11.2012
MedBay
MedBay

Jeg kjøpte bassonbaby. den er ok til lengre bruk, men liker den ikke til å ta av og på. Jeg fikk en som heite baba sling. den er ikke men til mange timers bruk og en må bli vant med den. men elsker den. jenta mi er just over året og jeg har henne på hoftene.den kan brukes fra 0 år og til du ikke orker å bære.husker ikke men tror det var 7 kg.Jeg fant ikke ut av det før hun kunne sitte.da var den en drøm. Video kan sees på youtube med å søke navn.den har hvert testa som best ergonomisk sele i flere land (og maaange kule farger ol om du bestiller fra nett). Det er få som bruker den og er derfor ikke så kjent. fikk låne et laaaangt sjal for å knytte alle veier den likte jeg og min datter ikke.

Men det er så mange bra og fine seler meiser at du må nesten høre om du kan prøve i butikk om den passer deg (dere) den burde og passe andre en bare deg :) gud luk

11.11.2012
Rita13
Rita13

Jeg er er kjempefornøyd med Stokke sin sele, MyCarrier. Den kan brukes til barnet er 3 år! Kanskje lenger og, dersom barnet er lite? Er med et ryggstykke som man går over til å bruke når barnet blir større. Lang bruk, stabil og med gode justeringsmuligheter. Hadde en arvet babybjørn sele først, og Stokke er desidert en favoritt! Når barnet er lite bærer man det på magen, med ansiktet vendt innover eller utover. Verdt å sjekke  ut!

13.07.2012
milagro1
milagro1

Kommentaren er fjernet av en moderator. Les reglene våre for oppførsel hvis du vil vite mer.

13.07.2012
milagro1
milagro1

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

13.07.2012
milagro1
milagro1
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...