Erfaringer med babysvømming, "hjelp" med dåp.

Noen som har noe erfaring med babysvømming? Vurderer å gå på det med sønnen min, men har egentlig ikke hørt så mye om det enn at det er fint for barna. Men hva er fordelene?   Og med dåp, hvor mange er det "normalt" å invitere? Syntes også det er veldig vanskelig med hvem jeg skal invitere, er jo mange som forventer å bli invitert, men som jeg ikke er så interresert i å invitere.. Og må man invitere barna til de voksne man inviterer? Tenker på hvis jeg inviterer min onkel og tante som har en tenåringsdatter. Ikke småbarn. Lokalene jeg skal ha dåpen i, har ikke så utrolig mange sitteplasser, så har egentlig litt begrensning der.  Og hva skal man servere?  Noen tips?  Så var det det med faddere da, noen som vet hvem man kan ha som fadder? Må de være døpt f eks?

23.06.2012
Bebis88
Bebis88

Jeg bare lurte på hvorfor det er smålig jeg..

Sist jeg så hu var halvannet år siden, vet ikke hvor nærme man kan si det er jeg. Hvis vi hadde vært nærme hverandre hadde jeg jo ville invitert hu.. Og hvis man har sitteplasser til 20 stk f eks, så må man jo luke ut noen, og hvis det da gjør at man ikke kan ha med 13 åringen sin så er vel det greit, eller skal jeg da droppe hele den familien da? Eller skal jeg kanskje leie ett stort lokale til 5000 kr som jeg ikke har og droppe det jeg får gratis? 

Syntes bare du svarer litt rart:) Ville ha ordentlige svar, ikke barnslige;)

02.07.2012
Bebis88
Bebis88

Tusen takk for svar.. 
Det blir nok babysvømming på oss:)

 

Og til "utidig": Hvorfor er det smålig å velge bort noen som forventer å bli invitert? Skal jeg da invitere x kona til onkelen min? (De var gift for 18 år siden) Og ei anna som ikke har gratulert meg med graviditeten eller at babyen kom? Er det da smålig av meg å droppe de? 

Og grunnen til at jeg vil droppe tenåringsbarn er jo pga plassmangel, jeg har en veldig stor "familie" med hel og halvsøsken, fosterforeldre, oldeforeldre osvosv.. Og da må jeg nesten "luke" ut noe selvom jeg skulle ønske jeg kunne invitere alle..

30.06.2012
Bebis88
Bebis88

Vi hadde nettop dåp, inviterte tanter, onkler, søskenbarn, besteforeldre og oldeforeldre til dåpsbarnet. Vi var 20 stk pga 4 ikkje kunne kome.

Vi feira over 2 dager siden mi side må reise 6-7 timer. Hadde då grillfest på lørdagen og baguetter, heimelaga karbonader og salat på søndagen. Hadde også kaker begge dager.

Der eg kjem ifrå er det vanlig med koltbord eller middag + kaker til kaffien. Dei fleste vennene mine har gått for koltbord, då du slepper å skaffe serveringsfolk og nokon til å ver på kjøkkenet mens du er i kjerka.

26.06.2012
Februar72012
Februar72012

Flott å være med på baby svømming :) Har vert med på det med begge mine to :)

 

Ang dåp treng ikke alle være døpt og dæm treng ikke være over 15, men bli ikke skrevet inn som fadder før dæm bli 15 år. Det e i vertfall sån det e her :)

26.06.2012
MammaHilde
MammaHilde
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...