Ammetips mot såre bryst

Igjennom en venninne i Nederland med en gammel jordmor med maaaaaange års erfaring, fikk jeg et tips som må være gull verdt for når den tiden kommer at vi skal amme vårt barn. Dette tipset er noe man aldri finner på et forum på nettet eller får på helsestasjon eller hos legen din. Og jeg forstår virkelig ikke hvorfor! Det er nå sånn at mange får såre brystvorter ved amming. Så klart, så er huden der følsom og ikke vant til at et lite vesen skal suge på det. Nå finnes det i kvinnekroppen noen vidunderlige saker som får alt til å fungere men også helbrede seg selv. Etter at man er ferdig med amming, så er det mulig å selv trykke ut en slags siste "melk" som er litt tykkere og kan bli smurt utover brystvorten vår. La det lufttørke og brystvorten har fått sin naturlige pleie og kommer til å helbrede seg selv så du ikke blir så sår. Fantastisk hvordan kvinnekroppen fungerer! :-)

14.06.2012
Florrie
Florrie

Jeg har ikke fått med meg dette siden jeg ikke har fått barn ennå. Dette tipset er jo mest for de som skal bli mor for første gang, ikke nødvendigvis for de som allerede har barn.
Og godt å høre at det fungerer littlelife! :) Gratulerer med lille tulla :)

18.06.2012
Florrie
Florrie

hehe..d der var gammelt nytt ja ;) og mens jeg først er i gang ; såre brystvorter er som regel et resultat av at barnet ikke har fått skikkelig tak på brystet, men ligger å sutter på selve brystvorten i steden. Og ja, d gjør noe inni ******* vondt hvis man først er blitt sår/fått sprekker. Sånn brystvortekrem som selges på apoteket lindrer godt hvis du har blitt sår.

18.06.2012
Gunka
Gunka
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...