kynnere/mensensmerte​r

Hei :-) jeg er nå gravid i uke 32, har vært litt.plaget av kynnere den siste tiden så har fått beskjed om å ta det med ro for å ikke sette i gang noe. Det har jeg gjort men igår så fikk jeg plutselig ganske sterke mensensmerter og kynnere, og det var ikke lange mellomrom mellom hver gang. Var til slutt så utslitt at jeg klarte å sovne men sto opp med mensensmerter i ryggen. På fredag var det litt blod på papiret når jeg tørket meg, men ikke noe mer etter den natten. Og har hatt veldig vonde stikk nederst magen som jeg kjenner mest når hun beveger seg. De har gått over nå, var mest på lørdagen. Er det noen som har hatt det sånn ?? Eller vet hva det kan være? Er litt redd for tidlig fødsel :-( setter pris på alle svar.

14.05.2012
Saii
Saii

Nå har jeg vært der og alt så greit ut. Skulle bare komme hvis det skulle bli verre for ting kunne forandre seg fort sa de. Har ikke noe åpning ihvertfall :-) og baby har det bra! Hun hadde visst lagt seg i.fødestilling med hodet ned, og det kunne være en forklaring på mer kynnere og smerter :-) lettet!! Takk.for alle svar :-))

14.05.2012
Saii
Saii

jeg er i 39 uke, og har gått i tre uker med noe av de sammme smertene du forklarer her. jeg fikk beskjed om at det var det som heter modningsrier. og på en måte er det bra og ha for livmoren får mere tid på seg til og forberede seg på en fødsel. du vil merke det godt når de ordentlige riene kommer. men så klart alltid godt og få sjekket det, hvis ikke legen kan snakke emd deg, så finnes det jordmor på helsestasjonen du kan bruke. eller føden. og de er veldig forståelsesfulle når det gjelder sånne tng. målet er jo et friskt født barn. så bedre føre var =) lykke til. og krysser fingrene for at du går til termin =)

14.05.2012
TriaMera
TriaMera

Ringte inn og de ba meg komme på sjekk kl 13. Uansett hva som skjer så blir det bra å få en leges mening og vite hva det kan være :-) men de sa at jeg var såpass tidlig ute at de ikke kunne risikere noe og måtte sjekke det.

14.05.2012
Saii
Saii

Men fikk du noe tegn til det før du fødte? Visste du at det var en mulighet for det? Legen har ikke time før på onsdag, vurderer føden :-/

14.05.2012
Saii
Saii

Ja det er sant. Er redd for å plutselig få rier nå uforberedt :-p vil heller på en.måte forvente det mer. Hadde vært fint om de kunne sjekket om jeg har åpning osv.

14.05.2012
Saii
Saii

Er redd for å ringe for mye.. Har vært inne på føden en gang pga lite liv og ringt inn tre ganger i løpet av hele svangerskapet. Men jeg burde nok gjøre det. Hjelper ikke å være beskymret..

14.05.2012
Saii
Saii
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...