I am bæ-æck!!!!!!

Se det ja, for gamle travere var jeg bare frklur!! Men det var jo helt tilbake til tiden 2007.2009. Jeg er nå kommet tilbake i en ny utgave.. Jeg er ganske anderledes mange plasser-tynnere, med mann, i gang med huskjøp og med babyplaner.. Litt anderledes enn hva som var før!! For de som ikke kjenner meg så er jeg nå blitt 29 år og jeg har en datter jeg har vært alene med fra starten. Hårek er nå blitt fire år og er ei super flott jente!! Også plutselig fikk jeg meg mann, og nå sitter vi i gang med og skal kjøpe oss hus og tenker baby!! Til uka skal jeg ta bort prevangsjonen også er det jo spenndene og se hvor lang tid ting tar!!  Meen, jeg er spent-er det noen gamle travere igjen her????

29.04.2012
FrkLur1
FrkLur1

Da var det skjedd da! Vi har plantet en baby inni magen min!! I følge internett så er jeg 5 uker på vei!! Hurra!!

09.06.2012
FrkLur1
FrkLur1

Hurra hei å hopp!!!

Må si, jeg er ikke veldig fan av denne nye liberosiden altså.. Ikke helt min smak! Oplever den som kronglete!!(Men kommer nok litt av at jeg var så klar for og begynne på "gamlelibero"igjen nå som jeg ville ha smått!!

Aporopo smått!!! Åå jeg vil ha!!! Nå er det gått 30 dager siden jeg fikk "mensen" Tok to tester i sist uke, selv om det var litt tidlig-og de var så klart begge negative!!

Jeg har så klart vondt i puppene og hele greia! Så, hvis jeg kjenner meg selv rett så har jeg fått ett innbildt svangerskap!! Lurer på når jeg kan ta en test igjen???

Ellers går dagene i hus hus hus!! Jeg tenker og styrer og fantaserer og ordner!!! Er jo bare under en måned til vi overtar!!(wææ) Denne uka som kommer skal vi ha visning på leilgiheten her. Er super spent og håper på ett kjapt salg!!!! Og masse trillioner av penger så klart!!

Så er alt er på skinner-uten om dette baby styret da!! mener-kan det ikke bare ploppe inn en baby der!!

 

Og Line-masse liberoskravvel og ta igjen ja!!!

03.06.2012
FrkLur1
FrkLur1

for jeg har kjøpt ett hus JA og jeg har skrevet kontakt JA og jeg spiser gulerotkake JA!!!!!!!

22.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

hihihi ja det skulle vi fått til ei gang!!! Er du alene enda osv? Fortell-hva skjer???

 

Vel i går var vi på to visninger.. to hus på sammeplassen, ene helt nytt og det andre 25 år gammelt.. Vi falt veldig for sistnevnte, så til onsdag skal vi tilbake med en snekker!! Jeg skulle gjerne ha slått ut noen vegger osv og vi må finne ut hvordan det kan eventuelt gjøres. Å går det ikke, så tror jeg at jeg vil ha huset uansett egenlig, bare fine meg i at stua ikke er veldig stor!!

15.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

ja, det håper jeg også Siv;) Vi leiter og leiter, var på ei visning i går, opppussing deluxe... og skal på ny visning i morgen på ett hus vi liker bedre!!

I går hadde vi megler på besøk her og i løpet av en to uker så ligger leiligheten på finn... år håpe vi får solgt hihihi!

08.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

Banken, chekk.. drømmehuset rett i dass... blææh!!

04.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

Og da var p-pinnen ute!!! hurra, bare bankmøte i morgen(er såå spent) så er vi igang med alt som skal skje!! Jeg er i sjokk!!

03.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

Hehe så pass ja!! Kan vi også slenge inn tips????? eller er det "moderatorer" som gjør det????? smør rompa når den er sår?? Jøsses, skal vi klø oss når vi klør au???????

02.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

hahahah-du fantaserer om og dra av deg armer-da må det var noe artig!! Hva gjør tips konkuransen ut på-er det noen reelle greier?????

Vi må lage litt action da vett du Lctj!!!!

01.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

Utidig-jeg hadde en stor misstanke til det kunne være deg-hvem andre er det som er utidige???

Kjedelig at forumet er forandret, men skal nå gjøre mitt beste for og klare være aktiv igjen!!

Jeg føler jeg går rundt på nåler for tiden, har funnet ett hus jeg, ja han liker det litt han også da, digger, og skal i banken til fredag og høre om lån....

Og torsdag ryker pstaven.. Så er det det store spørsmålet da-svømmer ting som de burde-og svømmer de dit de skal og ikke minst, blir det eggerøre eller bolle i ovnen???? Sant, off trilliard tanker. Jeg er liksom helt i motsatt ende av skalaen en da jeg blei gravid sist, da bare skjedde det og så måtte en ta det for hva det var og prøve og gjøre det beste ut av det. Nå er jeg liksom mer forut for min tid hehe!!!

01.05.2012
FrkLur1
FrkLur1

he he long time no see- husker dere styra mye m noe treff på sørlandet, ja d var tider - koselig å høre at alt går seg til :)

30.04.2012
ellis1
ellis1

Hei og hei!!

utidig-hvem er du, tarzan2 er vel tarzan? juline er jo juline hihi og jenta24 husker jeg også!!!

Må virkelig si at det nye forumet var litt tungvindt-eller er det bare meg som synes det?

30.04.2012
FrkLur1
FrkLur1
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...