Føder snart?

Helt siden i går har jeg hatt veldig hyppige kynnere. I går kveld var det vel ca 10 min mellom hver, har ikke målt men ca, i dag har det vært enda hyppigere og/eller de varer lenger. Varierer litt. Har også hatt litt vondt av og til, litt som mensensmerter. Kan dette bety at fødsel kommer snart? Har termin om 8 dager, så er jo ikke usannsynlig at det skjer snart. Men når jeg var hos jordmor på torsdag hadde ikke hodet festet seg engang. (Vet det ikke har noe å si men) Noen sier også at når du har rier så er du ikke i tvil og det gjør så vondt osv osv, men når jeg googler litt om fødsel så virker det faktisk at det går ann. Hehe:)  Hvordan merket dere at fødselen var på vei? Skjedde det plutselig eller hadde dere noen forvarsler?

23.04.2012
Bebis88
Bebis88

Hei!

Jeg hadde det også slik. Det hele varte i en uke. Hver kveld tok det seg opp med voldsomme kynnere hvert femte minutt. Var inn og ut av sykehuset, for det var virkelig vondt og helt umulig å sove. Klarte heller ikke å føre en samtale, fordi jeg måtte puste meg igjennom hver enkelt. Var helt sikker på at fødselen var i gang hver kveld, og ble like skuffa hver gang jordmor kunne konstatere at jeg ikke hadde antydning til åpning. Etter en uke, fikk jeg time til igangsetting, fordi jeg var så sliten. Da vi kom på sykehuset til igangsettingstimen, hadde jeg plutselig fått 3 cm åpning. Selve fødselen gikk kjempe fint og var over på 6 timer. Jordmor sa det kunne henge sammen med den viktige forberedelsen kroppen hadde gjort med alle de vonde kynnerne. Hos meg var kynnere altså like vonde som de første riene.

Når det gjelder hodet til det lille nurket ditt, fikk jeg beskjed av min jordmor at hos førstegangsfødene festet det seg gjerne rett før fødselen. Gjerne i heisen inn på sykehuset. Hos flergangsfødene ofte uker i forveien. Alt var like normalt og sa like lite om hvor lange det var igjen til den store dagen.

Uansett, så hold ut og tenk på at kroppen forbereder seg og gjør deg klar til den store dagen!

Ønsker deg masse lykke til og håper det snart er din tur!

25.04.2012
Elise12
Elise12
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...