Noen andre som føler at planlagt keisersnitt virker litt skummelt??

Hei, pga visse oppståtte problemer i svangerskapet, må jeg muligens ha planlagt keisersnitt, eller skal opp til diskusjon for dette. Men kjenner på kroppen at jeg blir litt lei meg ved tanken. Jeg hadde liksom ikke tenkt på at keisersnitt var noe jeg skulle gjennom......det er jo et ganske stort kirurgisk inngrep, og det tenker jeg på som en risiko med en gang?

22.04.2012
Helhetlig
Helhetlig

Hei!

Jeg hadde heller ikke tenkt at keisersnitt var noe jeg skulle igjennom. Hadde jo lest opp og ned om fødsel og hvordan det skulle være. Siden jeg er livredd sykehus og operasjoner så var dette altså skrekken.  Men nå gikk det slik til meg at det ble hastekeisersnitt ut i fødselen. Absolutt ikke en del av planen. Men vet du hva, det gikk helt bra

Så poenget er at selv om du hadde gått for vanlig fødsel vet du ikke hva som kan komme til å skje. Kanskje kommer et hastekeisernitt som til meg helt uplanlagt. Så planlagt keisersnitt er ikke verdens undergang heller. Det er sikkert litt merkelig å skulle vite tiden for når ungen skal ut, men tenkt på at du må gjøre det som er det beste for deg og ungen. Å planlegge noe annet går ikke unasett.

Når det gjelder selve inngrepet så er det et stort inngrep ja, men de er profesjonelle med store team så det går nok bra. Det tar litt lenger tid mulig å kommer seg opp av senga en etter vanlig fødsel, men til gjengjeld får far en unik kontakt med barnet den første dagen.

Lykke til

23.04.2012
Abyssiner
Abyssiner
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...