Gruer meg til fødsel!!

Jeg merker jeg gruer meg veeldig til fødsel ;o  Tenker på det nesten hver dag, samtidig så gleder jeg meg kjempe masse også til å få ut lillegutt :-)  Jeg vet lissom ikke om jeg skal ta med smertelindring eller ikke, for jeg er så redd for nåler osv. min største frykt..  Jeg er i uke 22 nå, så har termin 24 august.  Noen som har tips om jeg kan roe meg ned litt? :-D  Er også mitt første barn.

16.04.2012
rennis95
rennis95

Tusentakk folkens! :-) har prøvd å ikke tenke på det, så prøver så godt jeg kan. hehe! 

Ja, gleder meg kjempe mye jeg nå altså. Tiden flyr fort også ;o 

Er nok så sinnsykt vondt akkurat der og da men kroppen er jo bygd for det. Men går over igjen nesten rett etter? :-) Har jeg hvertfall hørt..

24.04.2012
rennis95
rennis95

Jeg har termin om 2 uker med mitt første barn. Gruer meg ikke i det hele tatt til fødselen, er mer spent bare. Jeg tenker, fødselen kommer sikkert til å gjøre noe så inni h***etes vondt, men er så verdt det når bebis er ute. Og som de fleste sier, du glemmer smerten når du får bebisen på brystet. Den smerten du har i de timene fødselen varer er så verdt det.. Så jeg tenker at det ikke er noe å grue seg til, mer å glede seg til. Og ikke bare for at du får treffe bebis, men man mange kilo lettere, magen blir borte osv osv, selvom det er kjempe kooos å være gravid også:) Håper noe av det jeg skriver hjelper ihvertfall. Og en siste ting, å føde kan ikke være så ille, de fleste får jo fler enn 1 baby, så må jo være NOE i det.. hehe:)

17.04.2012
Bebis88
Bebis88

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

17.04.2012
Bebis88
Bebis88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...