hvordan fortelle en 11 åring at hennes mor er død?

i dag fikk min mann tlf fra broren til x'en sin, om at hun hadde dødd... Hun har en datter i lag m min mann som bor hos oss, og har hatt lite kontakt med mor og hennes familie de siste 9,5 årene. Hvordan i all vide verden går man fram for å fortelle noe så grusomt til et barn? Noen som har vært borti lignende?

01.04.2012
Gunka
Gunka

ja hun og pappaen reiser ned i begravelsen som skal være på onsdag.

09.04.2012
Gunka
Gunka

Takk for svar. Vi fortalte dette til henne for en uke siden, d gikk bedre enn forventet om jeg kan si d sånn. Hun ble veldig lei seg med en gang, gråt mye de første par dagene men så har d roet seg. Jeg tror at d ikke har gått helt opp for henne enda, og at d vil komme sterkere reaksjon etterhvert som tiden går. Men hun ser nå hvem som er her for henne og som virkelig bryr seg, og d hjelper godt på. Vi vet ikke enda dødsårsaken, hun skulle obduseres. Men med tanke på det livet hun har levd så har vi våre mistanker om at hun står bak dette selv, og d er noe vi ikke vil fortelle dattera nå i såfall. Vi har fortalt at moren har vært syk en periode og at hun nå tilslutt døde pga d.

07.04.2012
Gunka
Gunka

ja helt forferdelig. Vi har jo hatt mye trøbbel m denne personen, og hun har ikke akkurat vært flink å ta vare på sin datter som flere av dere sikkert har fått m dere. Men uansett, så er d moren, og jenta forguder henne og syns hun er verdens beste person. Så dette blir forferdelig trist og tungt for henne :(

01.04.2012
Gunka
Gunka
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...