Vogn; Emmaljunga CC eller Brio Happy?

Har brukt en del tid på å få oversikten i barnevogn-jungelen. I og med at dette er mitt første barn har jeg aldri i mitt liv hatt noen interesse tidligere for vogner, og kunne ikke i min villeste fantasi tro at det var så mange ulike typer/merker å velge mellom. Nå har jeg hvertfall konkludert med at jeg ønsker 4 faste hjul, da jeg ønsker å ha en stødig vogn som er god på all slags føre og underlag. Tror jeg har klart å koke det ned til å velge mellom Emmaljunga City Cross eller Brio Happy. Men nå står jeg litt fast.. Noen som kan bidra med sine erfaringer med disse to? Hva er den største forskjellen mellom disse to (Emmaljunga CC har punkteringsfrie hjul, mens Brio Happy har lufthjul tror jeg?)? Fordel/ulempe? Prisforskjell?

18.03.2012
Linsidei
Linsidei

min måtte over i sportsvogndel når hun var 4 mnd... D gikk jo greit, siden ryggen på sportsvogndelen kan legges helt ned. Men jeg skulle likevel ønske at hun kunne brukt bagen litt lenger.

20.03.2012
Gunka
Gunka

I og med at jeg venter en sommerbaby vil da muligens City bag'en bli for liten, slik at vi må over til sportsdelen for den lille er "klar" for det? hmm.. det er jo ikke ønskelig i såfall.. Er Brio Happy-bag'en større enn Cty Cross? Noen som vet?

20.03.2012
Linsidei
Linsidei

hadde city cross til min siste, super vogn. Eneste minuset er at city bag'en (som du kan kjøpe utenom og bruke fra nyfødt) er veldig liten...

20.03.2012
Gunka
Gunka
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...